Matthijs van Nieuwkerk
Volledig scherm
Matthijs van Nieuwkerk © ANP

Reacties op Matthijs van Nieuwkerk: ‘Altijd gedacht dat hij een beschaafd persoon was’

‘Een beschaafd mens zet zijn mederwerkers niet ten overstaan van collega's te kakken, maar neemt deze onder vier ogen om iets uit te praten’ en ‘Het uit Amerika nageaapte Black Friday is een belediging van het gezonde verstand': dit zijn enkele reacties van lezers op het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 24 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

42 reacties

 • Hendri Naber

  5 dagen geleden
  Als onze beste Bart nog had geleefd, was dit nooit zo ver gekomen. Ik denk dat ie zich omdraait in zn graaf en zich diep schaamt voor "meneer van Nieuwkerk"
 • Fred Barendse

  5 dagen geleden
  Ongewone mensen die ongewoon werk doen worden nooit gewone mensen. Anders zouden laatstgenoemden ook dat werk van de "ongewone mens" kunnen doen. Rijden er auto's op snelwegen? Ja, dus. Niet zeuren, edoch doorgaan. Wellicht is er ook "vitaminepillengebruik" in het spel. Wie niet tegenwoordig.
 • Jan Proeme

  5 dagen geleden
  Onze cultuur word naar de afgrond gedreven
 • Stephan Wessels

  5 dagen geleden
  Ik vind de reactie van Mo Konink helemaal de juiste toon. Bedrijven en omroepen willen dit gedrag niet zoals bij van Nieuwkerk maar dan moeten we alles inrichten. Ik weet zeker als er een sterke manager destijds had gezegd nu is het de derde keer dat je de stagiaire te harde kritiek geeft ik ga je op non-actief zetten deze maand deze manager zo ontslagen was. Blijkbaar willen we geen kritiek dus wens ik ook niet meer afgerekend te worden op mijn resultaten.
 • Robbert Scholten

  6 dagen geleden
  Ik vind het de hoogste tijd dat zogenaamd bekende tv figuren met een andere bril moeten worden bekeken,een kritischer bril