Rutte IV onder vuur om zorgplan.
Volledig scherm
Rutte IV onder vuur om zorgplan. © ANP

Reacties op minder personeel in verpleeghuizen: ‘Gek dat het vertrouwen in de politiek weg is?’

‘Het vaste personeel loopt op de tenen door de werkdruk en dit heeft als gevolg dat de zorg ondermaats is’ en ‘De onzekerheid rond het verraad zal altijd blijven’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van woensdag 19 januari verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

69 reacties

 • Hans Laats

  4 maanden geleden
  Hans Laats. @Stephan Veldhuijsen, aan ouderen valt niet te verdienen🤔het kost alleen maar geld dan leest of luistert u niet goed wat in het nieuws of krant medegedeeld wordt dat ouderen door werken om hun pensioen op te veizelen. U zal ook oud worden en niet prettig voelen dat er zo geschreven wordt en ouderen te bestempelen dat zij niets/niks aan de samenleving de maatschappij heeft opgebracht of bent u zo rijk dat u geen zorgen maakt om uw inkomen.
 • E vd Broek

  4 maanden geleden
  Beste mensen, Dit is dus democratie. Als dit kabinet valt wordt er opnieuw gestemd en wat wordt dan weer de grootste partij? Inderdaad, zolang Rutte zoveel aanhang heeft zal deze vergeetachtige nooit verdwijnen. Nederland wordt wakker aub.
 • DMaggio

  4 maanden geleden
  Dit soort dingen luiden het einde in van Rutte en de VVD. En dat is maar goed ook! Hoelang gaat het anders nog door met mismanagement, wanbeleid en incapabele bewindslieden. Te hopen is dat er hierna partijen opstaan met oog voovisie en capabele mensen.
 • H Peters

  4 maanden geleden
  Als de politiek mij zegt rechtsaf te gaan en ik kan dat niet met betrouwbare bronnen controleren, dan ga ik onverbiddelijk linksaf. In Afrika, Zuid-Amerika, ... hadden mensen (die niet tot de politieke elite hoorden) alleen maar wantrouwen over alles wat de politiek deed, voorstelde, realiseerde, ... We hebben er goed van geleerd, onze politici althans. Wij mensen kunnen nog heel veel van die burgers leren en niet meer onze kop in het zand steken. Nooit te oud (of te goed) om te leren.
 • Liesbeth Stam

  4 maanden geleden
  Heb 25jaar gewerkt in een verpleegtehuis,eerst moesten de Melkertbanen weg,die waren er juist voor vrouwen die MOESTEN werken,toen moesten alle verpleegkundige er uit en waren er alleen,,hulpen,,die meestal van niks wisten die er via een uitzendburo kwamen en die BV uit de horica kwamen,die moesten mensen gaan wassen,toen wilde ze weer dat vrijwilligers,,Handen aan het bed,,gingen doen,smorgens mensen wassen enz enz,DAT wilde niemand,NEE tuurlijk niet,je bed uit voor NIKS,geen vergoeding.