ANP
Volledig scherm
© ANP

Reacties op mislukte formatie: ‘Geef ons verkiezingen zodra Pieter Omtzigt terug is’

‘Er is weinig te zien van de beloofde verandering in de Haagse bestuurscultuur’, en ‘terugverlangen naar Fidan en Renze’: dit zijn de onderwerpen die lezers bezighouden naar aanleiding van het nieuws. Hieronder alle brieven die in de krant van donderdag 2 september verschenen. Je kunt een reactie insturen via brieven@ad.nl.

9 reacties

 • Jeroen Velzen

  1 maand geleden
  Prachtig om te zien hoe Nederland de afgrond in gaat. Maar 1 ding is zeker we bezuinigen op de allerarmsten en vinden het daarna vreemd dat de sociale cohesie samenleving steeds minder wordt en dat steeds grotere groepen totaal los staan van de samenleving en in hun eigen wereldje leven. Nederland krijgt steeds meer Amerikaanse trekken, een samenleving die steeds minder een toekomst heeft.
 • J. Breuer

  2 maanden geleden
  Zolang uitsluiting van partijen nog steeds kan en de stem van de kiezer geen waarde heeft voor bepaalde partijen zal er nooit een eerlijke gekozen regering komen.
 • R Jansen

  2 maanden geleden
  Zetelverdeling = procentuele uitslag verkiezingen. En dan gaan onderhandelen over de inhoud. Simpel, snel en democratisch.
 • mannita sierink

  2 maanden geleden
  de houdbaarheids datum is allang verstreken,tijd voor vers nieuw volk zoals pieter omzigt,renske leyten,caroline van der plas,bosma,o wat een blij vooruitzicht! en zo zijn er nog een paar,met hart voor de zaak dat nederland http://heet.in amerika zeggen ze America first,nou dat word hier ook hoognodig!! ik kan niet wachten.tot gauw!!!!
 • de Bloois

  2 maanden geleden
  wat een theater!!!!!!!!!!!!!!!