Premier Mark Rutte en 'coronaminister' Hugo de Jonge kondigden maandagavond strengere maatregelen aan.
Volledig scherm
Premier Mark Rutte en 'coronaminister' Hugo de Jonge kondigden maandagavond strengere maatregelen aan. © ANP

Reacties op nieuwe maatregelen: ‘Vergeet de jongelui niet, want die hebben vaak lak aan alles’

LezersbrievenLezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die woensdag 30 september in de krant verschenen over onder meer de nieuwe coronamaatregelen en Trump.

1 reactie

 • Jay von Exsex

  2 jaar geleden
  Ondanks een toename van besmettingen nemen vele winkels, supermarkten, cafés, musea etc. de maatregelen niet in acht.Angst voor vrijheidsverlies en arrogantie voor het virus mogen niet leiden tot een lockdown en meer besmettingen.Daarom roep ik iedereen op om bovengenoemde openbare locaties te mijden en vooral te BOYCOTTEN!Er zijn genoeg verstandige alternatieven.
 1. Trump verdiende ‘te weinig’ om belasting te betalen (maar ging wel voor 70.000 dollar naar kapper)
  Play
  VIDEO

  Trump verdiende ‘te weinig’ om belasting te betalen (maar ging wel voor 70.000 dollar naar kapper)

  De Amerikaanse president Donald Trump heeft slechts 750 dollar (zo’n 644 euro) aan inkomstenbelasting betaald in 2016, het jaar dat hij de presidentsverkiezingen won. Dat meldt The New York Times. De krant heeft inzage gekregen in zijn belastingaangiftes over de afgelopen twintig jaar. De Democratische presidentskandidaat Joe Biden zet als reactie Trumps belastingen tegenover dat van de ‘gewone’ Amerikaan.