Premier Mark Rutte zit de eerste ministerraad van het nieuwe kabinet Rutte III voor in de Treveszaal op het Binnenhof.
Volledig scherm
Premier Mark Rutte zit de eerste ministerraad van het nieuwe kabinet Rutte III voor in de Treveszaal op het Binnenhof. © Hollandse Hoogte/ ANP

Reacties op notulen ministerraad: ‘Kabinet saboteert het geven van openheid aan de Tweede Kamer’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 30 april in de krant verschenen over onder meer de notulen van de ministerraad en de opening van de terrassen.

2 reacties

  • Tom Vermeulen

    2 jaar geleden
    Notulendebat. We moeten het even afwachten maar misschien wordt het wel leuker voor burgers om de politiek te volgen. Geen voorgekookte besluiten meer waar de oppositie zich op stuk bijt. Het adagium dat macht z'n eigen tegenmacht moet organiseren lijkt na het debat een stuk dichterbij. Het zal eigenschappen van Houdini vragen om de oude cultuur te doorbreken. We wachten het af.
  • Tom Vermeulen

    2 jaar geleden
    Besef jij wel wat wij in de zorg doen terwijl jij geniet van je biertje op het terras. Met permissie, dat is een valse tegenstelling. Alsof degene die dat biertje drinkt geen respect voor de druk op de zorg zou hebben. Of dat andersom, zorgpersoneel in hun vrije tijd geen terrasje zou pakken. Dit framen vanuit de zorg is al een tijdje gaande en ik vraag me af welk doel men voor ogen heeft? Waardering? Daaraan is geen gebrek. Erkenning? Idem dito. Meer salaris?