Netmanager Remco van Westerloo streeft naar jongere kijkers.
Volledig scherm
Netmanager Remco van Westerloo streeft naar jongere kijkers. © Marco Okhuizen

Reacties op NPO1: ‘Denkt Remco van Westerloo nu echt jongeren als kijkers te trekken?’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 7 mei in de krant verschenen over onder meer NPO1 en de column van Özcan Akyol.

11 reacties

 • Fleur Overgaauw

  1 maand geleden
  Fleur Smit Aan de brief van dhr Heinsbroek is duidelijk te merken dat hij nog nooit iets gekeken heeft op een streamingsdienst. Mr zegt dat daar alleen dingen te bekijken zijn waar je de spanningsboog van een goudvis voor nodig hebt. Ik ben van de generatie die zowel tv kijkt als streamt. TV is voor nieuws en actualiteiten. Ik heb abonnementen op verschillende diensten sommige inderdaad voor series maar bijvoorbeeld ook de streamingsdienst van discovery+ voor documentaires
 • Anoniem

  1 maand geleden
  NPO1 is een zender waar de jongere Nederlanders volgens mij uberhaupt niet naar kijken. Y dolman
 • Leo Vogelzang

  1 maand geleden
  De doelgroep waar de NPO op mikt die kijken helemaal geen TV. Die streamen zich suf en de overige tijd zitten ze op hun mobiel te turen. De doelgroep waar de NPO op mikt is helemaal niet geïnteresseerd in de extreem radicaal linkse NPO.
 • Rick van Wijk

  1 maand geleden
  Met Rutger, Emma en Jandino ga je géén kijkers trekken, verschrikkelijk.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  De NPO is in medialand net als PvdA en CDA in het politieke land Passé. Nog wat ouderen en iedere keer wat minder minder minder. Over een paar jaar is het verhaaltje uit.