Een protestbord met daarboven omgekeerde Nederlandse vlaggen in een weiland.
Volledig scherm
Een protestbord met daarboven omgekeerde Nederlandse vlaggen in een weiland. © ANP

Reacties op omgekeerde vlaggen: ‘Ik kan er geen enkel begrip voor opbrengen’

‘Ik heb als 5-jarige de bevrijding meegemaakt en herinner mij nog heel goed de geïmproviseerde vlaggen, veel mooier dan die witte met rode bal die ik tot dan toe had gezien’ en ‘Als je op deze manier met dieren omgaat als veeboer, mag alles afgepakt worden’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van maandag 15 augustus verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

71 reacties

 • Milan van Schagen

  1 maand geleden
  @J de Vries Wat jij ervan vindt is totaal onbelangrijk en jouw reactie is behoorlijk egoïstisch.
 • Jeroen Franssen

  2 maanden geleden
  Knip die vlag in stukken, wit bovenaan, dan blauw dan rood. De Russische vlag is hier meer op zijn plaats. Zie belastingdienst affaire, leugens van de regering, nu de stikstof crisis, asielcrisis, voedselbanken, onbetaalbare zorg terwijl die compleet is uitgekleed, immense inflatie. Ruttes doctrine en verdeel en heers werkt, dat blijkt wel uit de commentaren hieronder. Het land ligt in puin maar de mensen maken zich druk om een vlaggetje, omdat overgrootvader 100 jaar geleden vocht in de oorlog.
 • bjorn Roos

  2 maanden geleden
  Kan je wel begrip opbrengen voor politiek NL? Dan snap ik nl waarom je dat voor de boeren niet kan opbrengen.... Let op, het wordt nog vele malen erger aangezien er nu ook nog water tax aan komt, volgende week komt lucht tax.. Het loopt uit de hand en dat komt door politiek NL!
 • Willem Van buren

  2 maanden geleden
  Geen enkel begrip voor. Net zoals ik geen begrip heb voor asbest dumpen op de weg. Jarenlang aan alle kanten subsidies opstrijken en al je vlees en melk naar het buitenland exporteren. Wat nou geen boer geen eten... Dat is er nu ook al niet, want het kleine beetje wat die boer in Nederland verkoopt, verkoopt ie voor torenhoge prijzen. Profiteurs zijn 't, allemaal. Politie mag wat mij betreft een heel stuk harder optreden. Veel harder.
 • Theo Boerboom

  2 maanden geleden
  ‘Ik kan er geen enkel begrip voor opbrengen’ Begrijpelijk. Het grootste deel van de bevolking heeft direct of indirect met het mismanagement van dit kabinet te maken. Natuurlijk zijn er ook andere mensen die daarover geen zorgen hebben en de omgekeerde vlag niet begrijpen. Verstop je a.u.b. niet achter de boeren, want die hebben de actuele puinhoop niet gemaakt.
 1. Reacties op bonus bij voltijds werken: ‘Parttimers kiezen er bewust voor niet de hele week te werken’
  95

  Reacties op bonus bij voltijds werken: ‘Parttimers kiezen er bewust voor niet de hele week te werken’

  ‘Het zal wellicht een enkeling over de streep trekken, maar om dit nu als succesvol te gaan zien, is helaas utopie’ en ‘Laat het woord democratie in zijn partijnaam maar weg, het is eerder Forum voor Dwazen’. Dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 24 september verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.