Een militair vliegtuig evacueert mensen uit Kaboel.
Volledig scherm
Een militair vliegtuig evacueert mensen uit Kaboel. © Brunopress

Reacties op onsamenhangend evacuatiebeleid: ‘Is dit nu Europese samenwerking?’

‘Waarom heeft elk EU-land zijn eigen evacuatieplan voor Afghanistan?’, en ‘de scholen kunnen niet zomaar open’: dit zijn de vragen en meningen van lezers naar aanleiding van het nieuws. Hieronder alle brieven die in de krant van maandag 23 augustus verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

7 reacties

 • Aad Palinck

  2 jaar geleden
  Die mensen in de regering zullen best wel (vinden dat ze ) hard werken. Jammer genoeg al járen op de verkeerde plaats.
 • Alinda Jorritsma

  2 jaar geleden
  Nou John Mulder dan ga je zelf toch weg? We zullen je niet missen hoor.
 • JOHN MULDER

  2 jaar geleden
  John Mulder Macron en Merkel hebben gepleit voor opvang in de regio. Vele landen zijn groot 3n zeer dun bevolkt. Maar wat doet Kaag? Een luchtbrug naar het Walhalla. Nederland. Die mensen gaan nooit meer weg.
 • Milan van Schagen

  2 jaar geleden
  @Luitenant Kaag heeft na de verkiezingen en voor Afghanistan toch al laten zien dat zij niet de persoon is die zij beweerde te zijn..
 • Hans Laats

  2 jaar geleden
  Hans Laats. Nederland voorop:" Eén Europa". Is die er wel mijn idéé niet of als het zo uitkomt. Nederland in de ogen van andere EU-landen, een rijk land en draag verhoudings gewijs meer contributie en krijg minder terug. Eén worden dat is een utopie met een naïeve gedachte. Van GB kan men verwachte dat zij in NAVO verband afspraken maken en dat is volgens mij niet gedaan. Bij crisis gaat onze regering leiders liever eerst met VAKANTIE. Zijn zo overwerkt .
 1. Reacties op Pensioenwet: ‘Ben je in de laatste fase van je leven, wordt je pensioen onzeker’
  22

  Reacties op Pensioen­wet: ‘Ben je in de laatste fase van je leven, wordt je pensioen onzeker’

  ‘Een senaat die op 15 maart al indirect gekozen is en waar kiezers misschien ook wel een stem uitgebrachten op een partij die dit pensioenstelsel niet ziet zitten. Na Tweede Kamerverkiezingen wordt ons land on hold gezet en belangrijke kwesties niet meer doorgevoerd. Waarom nu dan wel?’ en ‘Waar is woke Nederland als je ze nodig hebt? Natuurlijk is het makkelijker je vast te lijmen op een snelweg voor het milieu, dan op te komen voor homo’s in Oeganda’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 1 juni verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.