Lezersbrieven van maandag 12 april 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van maandag 12 april 2021. © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op opiniestuk over kiezersbedrog: ‘Rutte kan geen premier meer worden’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 12 april in de krant verschenen over onder meer de versoepelingen en kiezersbedrog. 

25 reacties

 • Elisa deJong

  1 maand geleden
  Rutte heeft ons door de crisis geholpen, financieel gezien. Geweldig!! Jammer, dat dat opeens vergeten wordt. Van mij mag je dan wel wat potjes breken. Wie heeft er overigens geen fouten...
 • Bert Loo

  1 maand geleden
  Als we de reactie van Ellen Vermaire mogen geloven kunnen we de verkiezingen wel afschaffen en voortaan "trial by social media" hanteren bij de kabinetsformatie. Gelukkig werkt het zo niet, Rutte heeft de verkiezingen gewonnen en Rutte wordt gesteund door zijn partij. Het is niet aan de om het hardst schreeuwende meute op internet om te bepalen wie er wel of niet premier kan zijn van een rechtsstaat. Dat zou me een lekker zooitje worden!
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Cor Spinhoven. Als je last heeft van geheugenverlies, vergeetachtigheid ben je zeker niet in aanmerking !!
 • Anoniem

  1 maand geleden
  ik hoop dat Rutte weer president wordt, hij is veruit de beste zeker hij heeft fouten, maar wie niet... Hanneke Steman bantega friesland
 • roland schouwvlieger

  1 maand geleden
  Ik lees constant dat Rutte zo ontzettend veel stemmen kreeg dat niet zomaar de keuze van het volk opzij kan worden geschoven. Ik durf de stelling wel aan dat veel van die 'voorkeurstemmen' gewoon een stem op de partij waren en omdat Mark bovenaan stond, werd zijn hokje ingekleurd. De stem van het volk is dus niet puur op Mark maar op de VVD en de VVD kan ook door iemand anders geleid worden (of niet, want wie in godsnaam is de numer twee ook al weer?).
 1. Ernst Kuipers: 'Verwachting is dat daling deze zomer doorzet'
  Play

  Ernst Kuipers: 'Verwach­ting is dat daling deze zomer doorzet'

 2. Versoepelingen gaan door: sportscholen weer open
  Play

  Versoepe­lin­gen gaan door: sportscho­len weer open