Georginio Wijnaldum maakt zich zorgen over racisme in voetbal
Volledig scherm
Georginio Wijnaldum maakt zich zorgen over racisme in voetbal © Pro Shots / Marcel van Dorst

Reacties op racisme in voetbal: ‘Niet zeuren en jezelf niet in een slachtofferrol plaatsen’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 25 juni in de krant verschenen over onder meer drugscriminaliteit, nieuwe hoofdredacteur van AD en racisme in voetbal. 

22 reacties

 • J.C. Kattestaart

  2 jaar geleden
  Sinds wanneer mag of moet sport zich bemoeien met politieke activiteiten van een land. Ik heb altijd begrepen dat dit nooit en tenimmer met elkaar verbonden mag worden.Roep of draag niet uit wees als sporter neutraal.Zoals dit mag niet of dat zou verboden moeten worden.Sport moet juist verbroederen.
 • bjorn Roos

  2 jaar geleden
  Zo jammer dat de UEFA bepaalde landen toelaat die elke keer zich niet kunnen gedragen en waar de mensen blijkbaar een pinda als hersencel hebben. Stop met toeschouwers van veel landen, laat dat een straf zijn voor het domme gedrag van hun supporters.
 • Y. Roffel

  2 jaar geleden
  ik word zo moe van dat gezeik over racisme , het heeft alleen maar te maken met normen en waarden , doe normaal met elkaar accepteer elkaar zoals we zijn , als we dat allemaal zouden doen zag de wereld er een heel stuk beter uit
 • Vidjai Janki

  2 jaar geleden
  @Fred Klaassen en gelijk gestemden . Volgens jullie zou dus de westerse mening en denkwijze dus de levensnorm moeten zijn. Ongeacht de veranderende samenleving en alles wat daarbij komt kijken . Normaal en verstandige mensen weten wel beter dan wat hier verkondigd word . Ik kan alleen maar medelijden hebben met zulke kortzichtige figuren. .
 • Peter Serný

  2 jaar geleden
  @ Piet, ben het met je eens.