Willem-Alexander en koningin Máxima
Volledig scherm
Willem-Alexander en koningin Máxima © ANP

Reacties op rechtszaak koningshuis: ‘Ze doen dure aankopen, terwijl groot deel volk moet inleveren’

LezersbrievenLezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die donderdag 24 september in de krant verschenen over onder meer het koningshuis en het voorstel voor de bouw van nieuwe kerncentrales in Nederland.

5 reacties

 • E.J. Werf

  3 jaar geleden
  De spreekwoordeleijke appel valt niet ver van de boom,Prins Bernard had ook al dubieuze zaken met Locheed steekpeningen,koningshuis óf zigeunerbende,een gotspe,ik blif een monarchist,maar dit kan niet meer;2 keer op een dag het regerings,s vliegtuig gebruiken,wie betaalt de kerosine?Wij.
 • rik

  3 jaar geleden
  Een koninklijk huis is niet meer van deze tijd. Ik ben geen onderdaan van een familie die een paar honderd jaar geleden op het schild is gehesen en al helemaal niet van iemand die uit Argentinië hier naartoe is verhuisd. Stoppen met die flauwekul 
 • Nick van Nifterik

  3 jaar geleden
  Mag ik echt reactie plaatsen die ook nog gelezen wordt?
 • Nick van Nifterik

  3 jaar geleden
  Pluim voor AD om de oren nou eens niet laten hangen naar RVD & andere instanties maar dood gewone mensn mogen zeggen hoe in werkelijkheid over sommige leden v. ons koningshuis gedacht wordt? Blij dat persvrijheid kennelijk weer in ere hersteld? Nog veel succes verder?
 • H.J. Robroek

  3 jaar geleden
  niet te geloven schandaliger gaat niet meer.