Beeld uit anti-abortus reclame.
Volledig scherm
Beeld uit anti-abortus reclame. © Anti-abortus campagne

Reacties op reclame tegen abortus: ‘Mannen nemen geen verantwoordelijkheid voor hun gedrag’

‘Mannen laten de vrouw achter met alle ellende’ en ‘Niemand toont lef en leiderschap’: dit zijn enkele reacties op onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van dinsdag 16 november verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

7 reacties

 • J.C. Kattestaart

  2 maanden geleden
  @E. Bakker;ikweetniet hoe het heet,maar het word wel mijn hobby.
 • Marcus de Graaf

  2 maanden geleden
  Als twee mensen seks met elkaar hebben dragen beiden hiervoor de verantwoordelijkheid. Helaas is in deze tijd de verantwoordelijkheid op velerlei gebied naar de achtergrond verbannen! Zou het breder willen trekken vrijheid brengt ten allen tijde verantwoordelijkheid met zich mee zoals vrijheid van meningsuiting, seksuele keuzes, vrijheid van vaccinatie etc. Dit zou meer benadrukt moeten worden in opvoeding en maatschappelijke discussies. In Zweden heeft men een app als je seks wil!!
 • Lin Swinkels

  2 maanden geleden
  Fijn te lezen dat er weer wat mannen zich aangesproken voelen. AntiAbortus wetten worden veelal besloten door mannen. Helaas gebeurd er behoorlijk wat onvrijwillig . Vrouwen die daardoor zwanger raken moet je niet willen dwingen om ‘t kind te houden en ongelukjes gebeuren ook, je moet altijd de optie hebben om het vroegtijdig aftebreken, jammer Mr. Benne uw mening niet telde, vergeet alleen niet dat niet u het kind 9 mnd moet dragen en met alle vragen en blikken moet dealen en de nasleep.
 • Leo Haas

  2 maanden geleden
  Mannen moeten geen zeggenschap in abortus hebben, en al HELEMAAL NIET in de wetgeving daarover.
 • J Diepeveen

  2 maanden geleden
  En dat is abortus wel verantwoordenlijkheid nemen .