Schoonmaak in Rotterdam na de rellen.
Volledig scherm
Schoonmaak in Rotterdam na de rellen. © Frank de Roo

Reacties op rellen: ‘Als je je billen brandt dan moet je op de blaren zitten’

‘Hoezo denkt JA21 niet aan de hele samenleving?’ en ‘Compliment aan de koning voor zijn spontane bezoek en steun aan de hulpdiensten in Rotterdam’: dit zijn enkele reacties op onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van donderdag 25 november verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

16 reacties

 • Willem Hart

  1 jaar geleden
  @ Beroepsdemonstrant Marco Buis. Als beroepsdemonstrant moet je toch kunnen inschatten wanneer iets uit de klauwen loopt en niets, maar dan ook helemaal niets meer met demonstreren te maken heeft. Vreselijk dat de politie heeft moeten schieten. Wat moet dat wel niet met je doen dat je zo bedreigd wordt dat je op een massa moet schieten. Die agenten weten echt wel wat zo'n kogel aan kan richten. Schieten was hun laatste (red) middel. Ze doen dat werk niet om hun leven op te offeren.
 • J. Breuer

  1 jaar geleden
  Een rechter moet niet ingaan op al die beweringen Ik heb er spijt van - ik ws niet wat ik deed - ik ben anders niet zo . Duidelijk gewone lafaards die zich verschuilen achter doekjes om niet herkend te worden.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Ik dacht: ik reageer hier ook op. Maar hoe kan ik reageren op gedrag dat ik absoluut niet begrijp, woede of plezier wat ik helemaal niet kan plaatsen en een denkniveau dat ik met woorden niet kan aanspreken. Ik reageer dus maar niet. J.simons
 • M Tee

  1 jaar geleden
  Ik ben het volledig eens met de reacties van A.L. Brand, Tom Vermeulen en Erik Hoogeweij. Spot on! Valt niets aan toe te voegen. Dus doe ik dat dan ook niet. M Haverkate
 • A.L. Brand

  1 jaar geleden
  Ik heb 2 dagen naar die zielige meneer in dat ziekenhuisbed mogen kijken. AD, geef die klootzakken niet zo'n podium. Niet normaal dat de politie schiet, nee we zullen zeggen dat het normaal is wat hij doet. En hij heeft er weinig van geleerd.
 1. Reacties op Matthijs van Nieuwkerk: ‘Altijd gedacht dat hij een beschaafd persoon was’
  43

  Reacties op Matthijs van Nieuwkerk: ‘Altijd gedacht dat hij een beschaafd persoon was’

  ‘Een beschaafd mens zet zijn mederwerkers niet ten overstaan van collega's te kakken, maar neemt deze onder vier ogen om iets uit te praten’ en ‘Het uit Amerika nageaapte Black Friday is een belediging van het gezonde verstand': dit zijn enkele reacties van lezers op het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 24 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.