De ME grijpt in bij onrust in het centrum van Rotterdam die is ontstaan na de overwinning van Marokko op België tijdens het WK voetbal in Qatar.
Volledig scherm
De ME grijpt in bij onrust in het centrum van Rotterdam die is ontstaan na de overwinning van Marokko op België tijdens het WK voetbal in Qatar. © ANP

Reacties op rellen Marokko-België: ‘Nu verdwijnt die prachtige overwinning naar de achtergrond’

‘Je kon er natuurlijk op wachten dat er na de winst van Marokko rellen en vernielingen zouden paatsvinden’ en ‘De juichverhalen over Saxenda zullen voor velen uitmonden in de zoveelste teleurstelling in hun eeuwige strijd tegen overgewicht en de daarbij horende vooroordelen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 29 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

28 reacties

 • Groen

  2 maanden geleden
  Agressie wordt steeds erger, waarom is er zo'n onvrede, waar ligt dat aan??? Ik denk strenger optreden en wat meer ontzag krijgen voor meerdere . Dat begint bij de opvoeding en dat is er niet meer in sommige huizen. Alles kan en alles mag. Mooi niet. Feestvieren doe je op een ander manier.
 • Avi Wijnsteen

  2 maanden geleden
  Net Feyenoord, of FC Utrecht, of Nec “supporters”
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Voetbal brengt zoveel oerspanning met zich mee dat iedere supportersgroep zich erna altijd agressief moet ontladen. Zowel na winst als na verlies of zelfs gelijkspel. Het is nou eenmaal een primitief agressief groepsgebeuren. Voetbal is zelfs oorlog (!), zoals een gevierde generaal al lang geleden oreerde. J. Simons
 • J. Breuer

  2 maanden geleden
  Waar was de M.E ?????? Er waren toch geen BOEREN op de weg naar huis na lang werken????
 • ANN LIMBOS

  2 maanden geleden
  Wat doen die Marrokanen als ze verliezen ? In Marroko rellen gaan schoppen ? Ik dacht het niet !