Gedupeerden van de toeslagenaffaire hebben hard moeten strijden voor gerechtigheid.
Volledig scherm
Gedupeerden van de toeslagenaffaire hebben hard moeten strijden voor gerechtigheid. © Hollandse Hoogte / ANP

Reacties op Rutte-IV: ‘Een belangrijk memo dat kwijt was? Geen rookgordijn meer!’

Wat zijn de afkeurende woorden van politici in de toeslagenaffaire waard? En volgens deze huisarts is vlees niet zo essentieel als lobbyisten ons willen doen geloven: dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van zaterdag 2 oktober verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen  via brieven@ad.nl.

17 reacties

 • Hans Laats

  2 maanden geleden
  Hans Laats. Als mensen nog steeds stemmen op de partijen zoals de VVD,D66,CDA,PvdA en GL zal de rookgordijnen nooit weggaan. Kies integere politieke partijen die zijn er wel.
 • mannita sierink

  2 maanden geleden
  willen wij nederlanders nog ee n kabinet,vol leugens? vol desinteresse? die mensen als u en ik gewoon laten verzuipen! de groningers,de limburgers en de toeslagen ouders? werkelijk? hoekstra had brievenbus firma op de maagden eilanden! kaag wilde niet met cu! en wil toch met cu! cu die net als kaag beslist niet met rutte verder wilden! willen nu verder met rutte! de jonge die ons niet aan een coronapas wilden! wil nu de coronapas! wie kan je vertrouwen? d66 verliest,cda is bijna niets van over!!
 • de Kooker

  2 maanden geleden
  Beste Dick van Dijk. Juist uw stem en een ieders stem is heeeeeel belangrijk. Dit is de fout die de mensen maken het heeft geen zin om te stemmen. Nee! Juist uw stem telt om het tij te keren. ALTIJD STEMMEN ANDERS VERANDERT ER NOOIT IETS!!!!!!!
 • Ad van der Stel

  2 maanden geleden
  En natuurlijk willen ze ineens verder met elkaar ivm het landsbelang? Landsbelang?? laat mij niet lachen. Deze gasten hebben er alles aan gedaan om ons als kiezer en elkaar constant om de tuin te leiden en vooral hun ego te strelen. Zelf denk ik dat dit te maken heeft wanneer er nu nieuwe verkiezingen zouden komen de VVD, D66 en CDA behoorlijk zouden verliezen. Denkend aan het landsbelang? Welnee het is hard zwemmen voordat men verzuipt met de grootste klampachtige egotripper Rutte voorop.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Ik wacht nog steeds op de €1000,- die elke werkende Nederlander zou krijgen als Rutte verkozen zou worden voor de eerste keer….. Stefan Koppert