Lijsttrekker van de VVD, Mark Rutte, voorafgaand aan het RTL Verkiezingsdebat.
Volledig scherm
Lijsttrekker van de VVD, Mark Rutte, voorafgaand aan het RTL Verkiezingsdebat. © ANP, beeldbewerking AD

Reacties op Rutte over mogelijke kerncentrale in Groningen: ‘Sorry is nu wel op zijn plaats’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die woensdag 3 maart in de krant verschenen over onder meer kerncentrales in Nederland en de lockdown.

8 reacties

 • Jan Llezenga

  1 maand geleden
  Waarom deze man die een lijst aan problemen heeft veroorzaakt in 10 jaar nog zo in trek is bij vele mensen in het Land, Het is toch niet te filmen. Participatie wet.sociaal domein.toeslagen affaire ,steeds meer asfalt aanleggen, Groningen laten zakken, stikstof en boeren, Succes met deze Voorman.
 • Fred Van den Berg

  1 maand geleden
  Rutte je hebt de elitairen prima bedient. Het gewone burger volk heb je laten stikken!!!!! Onze hele Zorg heb je om zeep geoholpen even als vele departementen die je hebt uitgekleed!!!! Onze Energie voorziening is in buitenlandse handen!!! We hebben nog maar weinig te vertellen in ons Polderlandje!!!!!!!! Ja het gevolg van het belang van "Internationaal " belangrijk aanzien hebben!!!!! Nou wij, gewone burgers, moeten de rekening weer betalen Fred van den Berg
 • Milan van Schagen

  1 maand geleden
  Mevrouw en meneer Verhees groot gelijk hebben jullie.U gaat niet bij een wildvreemde op visite maar bij uw eigen vlees en bloed. En met zijn tweeën op bezoek gaan is nog altijd niet verboden of strafbaar.
 • Harm Fledderus

  1 maand geleden
  Maak je geen zorgen hoor. Rutte en Wiebes gaan ook in provincie Groningen wonen .
 • L.P. van den Broek

  1 maand geleden
  Volledig eens met Nanny Barthen. Op uitstoot CO2 na is gas de schoonste vorm van energie. Ook (grondstoffen/productie/transport, etc) zonnepanelen en windmolens hebben een flinke CO2 footprint, om over de schadelijke productie van lithium batterijen nog maar te zwijgen. Windmolenparken zijn daarnaast voor vogels een mijnenveld, klimaatbeleid is duidelijk geen milieubeleid! voor nu gewoon gas->kernenergie en nog even geduld hebben tot de techniek klaar is voor schonere productie van waterstof.
 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst
  Play

  Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst

 2. Striptekenaar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'
  Play

  Stripteke­naar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'