Volledig scherm
© ANP, beeldbewerking AD

Reacties op scholen: ‘Ik sta als leerkracht iedere dag doodsangsten uit’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die donderdag 21 januari in de krant verschenen over onder meer vitamine D en de avondklok.

5 reacties

 • Elisa deJong

  1 maand geleden
  Vitamine D is voor heel veel zaken goed. Zie Google.. en als het een eenvoudig en goedkoop middel tegen Corona is, waarom dan niet gewoon doen ipv kritiek..
 • James Martens

  1 maand geleden
  Jammer dat er mensen zijn die overal voor demonstreren en het voor degenen die wel alles ervoor doen om corona te willen bestrijden. Nog steeds vallen er doden door corona, maar daar denken ze niet aan. Nu moet je voor 21.00uur binnen zijn, mag je niet meer op straat voor bepaalde tijd. Doordat ik het aan mijn nieren heb, diabetes heb, COPD heb, kom ik al niet meer buiten, alleen even in de middag wat boodschappen halen.
 • Ruben Haamers

  1 maand geleden
  Beste Miranda Waters. "als wij dan zo nodig moeten werken?" Volgens mij werkt heel Nederland. Ik bijvoorbeeld 40 uur. Mijn partner ook. Daarnaast geven we onze kinderen thuisonderwijs. Lesgeven aan een grote groep eng? Draag dan mondkapjes of geef online les. U zegt ook dat collega's thuis zitten. Zijn zij zeker besmet op school? Mij bekruipt het gevoel dat leraren zichzelf iets té belangrijk zijn gaan vinden. En dat terwijl de ouders juist deels hun werk doen. Bescheidenheid siert de mens..
 • Anoniem

  1 maand geleden
  reactie op Bezettingstijd mijn tweede avond klok. Heer j. Riemens Axel, ik ken u niet, maar alleen vanwege wat u schrijft vind ik u al een held. Ik kan mij niet voorstellen wat u en leeftijdgenoten hebben moeten doormaken tussen 1940 en 1945. Ondanks alle huidige voorzieningen: online les, Netflix, spelcomputers en over het algemeen voldoende te eten hoor ik veel mensen alleen maar klagen Laat deze mensen een voorbeeld aan u nemen (en volhouden)! MVG Martijn
 • Joren Seesink

  1 maand geleden
  Reactie op de Brief van de dag | Een voldoende dosis vitamine D kan hoop coronaleed voorkomen. Ik heb vaker deze bewering gelezen. Is er iets bekend of andere landen wel de inname van Vitamine D aanmoedigen? J.Seesink, Rotterdam
 1. Politie houdt scooterrijder aan en ontdekt drugslab in huis
  Play

  Politie houdt scooterrij­der aan en ontdekt drugslab in huis

 2. Dit was Nederland vandaag: zaterdag 27 februari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: zaterdag 27 februari