Lezersbrieven van zaterdag 17 april 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van zaterdag 17 april 2021. © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op Sidney Smeets: ‘We gaan hem toch geen wachtgeld geven?’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die zaterdag 17 april in de krant verschenen over onder meer de Olympische Spelen en Sidney Smeets. 

25 reacties

 • Rien van Ast

  2 weken geleden
  Wat minder druk maken over veel dingen kan ons land ook vooruit helpen.
 • Dijk

  3 weken geleden
  Als je als simpele burger fouten maakt of misdaad bij je werkgever vlieg je er uit en dan geen of gekorte uitkering ellende alom, eigenschuld dikke bult Maar als volksvertegenwoordiger wordt je stevig beloond weet je nog van dat PVV kamerlid de boel bedrogen en belogen een enkele dag in de kamer eruit gegooid en hup een vette uitkering dat jaren lang en geen sollicitatie plicht Kan dat voor de burger ook geregeld worden? nee die mag het allemaal heerlijk betalen
 • C. Brijer

  3 weken geleden
  Het is te gek voor woorden. Al deze randfiguren (fraude, grensoverschrijdend gedrag etc.) worden constant het hand boven het hoofd gehouden en ze krijgen nog geld toe ook! Al tientallen jaren is het wachtgeld voor de “gewone” ambtenaar afgeschaft en vallen ze gewoon onder het UWV. Het wordt tijd dat die zakkenvullende wachtgeldregeling op de schop gaat!
 • Hans Van Baren

  3 weken geleden
  Pechtold, van de buitenechtelijke affaire en schenk appartementje in Scheveningen, nu rijbewijs directeur, krijgt gewoon een eigen TV programma over de achterkant van het gelijk. Betaald door de belastingbetaler! Wat is dit toch voor land?
 • Anoniem

  3 weken geleden
  John Mulder Als de beschuldiging binnenskamers was gebleven, was Smeets nooit afgetreden en had D66 alles in de doofpot gestopt. Er zijn meerdere situaties binnen D66 geweest waarin sprake was van buiten echtelijke relaties, intimidatie en dergelijke. Kent u de affaire Pechtold nog en zijn drang om abortus te laten plegen.
 1. Vacatureteksten vaak onbewust discriminerend: ‘Denk eens na of je iemand buitensluit’
  PREMIUM
  Onderzoek

  Vacature­tek­sten vaak onbewust discrimine­rend: ‘Denk eens na of je iemand buiten­sluit’

  Ben jij de ideale klusjesman? Een jonge, vlotte starter? Is Nederlands jouw moedertaal? Grote kans dat degene die een vacaturetekst met daarin deze vragen leest, zich niet geroepen voelt om te solliciteren. Door hokjesdenken in functieomschrijvingen worden kandidaten vaak onbewust buitengesloten. Dat mensen zich beter bewust worden van de taal die zij gebruiken is daarom hoognodig, vinden experts.
 1. Weerbericht | Dit weekend tot wel 26 graden
  Play

  Weerbe­richt | Dit weekend tot wel 26 graden

 2. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen