Proberen tegen de wind in te hangen in Scheveningen tijdens storm Eunice.
Volledig scherm
Proberen tegen de wind in te hangen in Scheveningen tijdens storm Eunice. © ANP

Reacties op storm Eunice: ‘Mensen riskeren hun leven voor diegenen die risico opzoeken’

‘De schade moet door hen zelf worden vergoed’ en ‘Politici maken ons wijs dat er geen geld is om de koopkracht op peil te houden’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van maandag 21 februari verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

11 reacties

 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  Haha rinus als autos indeuken vrees ik dat een helmpje weinig bescherming had gegeven
 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  De gegijzelde werd met getrokken wapen achterna gezeten. Natuurlijk is de aanrijding geen fijn gezicht maar er stond een leven op het spel. Dan handel je als agent. Split second. Schieten had je of gemist of verkeerde kunnen raken. Dit werkte ook.en ja is gevaarlijk maar ook risico van je vak als overvaller.
 • Christa Tache

  1 jaar geleden
  Arno ik zeg niet dat het wegvluchten om op tijd thuis te zijn onverstandig was soms id vluchten verstandiger.ze hadden ook langere reistijd of waren afhankelijk van openbaar vervoer. Maar betekend niet dat de gene die dichterbij wonen en kunnen lopen minder gevaar liepen en ook niet eerder weg hadden gewild. Echter als werk doorgaat moest iemand dat doen een dat bleek ik te zijn. Moet ik dan zelf opdraaien voor het risico dat ik nam? Ik ging als laatste maar had ook een boom op me kunnen krijgen
 • Arno Luinenburg

  1 jaar geleden
  Ik vind dat Nina de Kwant gedeeltelijk gelijk heeft vooral van die windsurfers. En door de storm gingen veel werknemers op tijd naar huis en dat noem ik niet wegvluchten maar voor jezelf en huis en haard kiezen. Dat er werknemers zijn die door hun verantwoordelijkheid als laatste vertrekken is niet anders en moet ook kunnen. Dat lege vrachtwagens door blijven rijden is onverantwoord; kort geleden zag ik bij een windkracht die half zo erg was al een vrachtwagen slingeren.
 • Martijn Buis

  1 jaar geleden
  Buis - Den Haag; Piet Pos, Benthuizen, deze dame van een jaar of 22 traint al heel haar leven voor dit ogenblik. Door een kruising en een ‘mis slag’ loopt het even anders dan gehoopt. Laat deze dame aub even schelden….