De ideeën van Thierry Baudet voor ‘Forumland’ worden steeds concreter. Hij wil een speciale Forum voor Democratie-munt, eigen scholen en zelfs een datingapp.
Volledig scherm
De ideeën van Thierry Baudet voor ‘Forumland’ worden steeds concreter. Hij wil een speciale Forum voor Democratie-munt, eigen scholen en zelfs een datingapp. © Videostill

Reacties op Thierry Baudet: ‘Volgens mij slaat Thierry nu helemaal door’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die zaterdag 5 juni in de krant verschenen over onder meer Thierry Baudet, AstraZeneca en het EK voetbal.

25 reacties

 • S. van Beijnum

  2 maanden geleden
  Pfizer, AZ, Janssen (Johnsson & Johnsson) werken allemaal goed. Koorts, hoofdpijn en kotsen komen veel voor, dat is normaal. De fabrikanten gebruiken wel verschillende hulpstoffen, voornamelijk in de lupides, welke het geprogrammeerde stukje RNA omvatten. De lupides zorgen ervoor dat het RNA niet direct afgebroken wordt, zodat het lichaam de tijd heeft om aan deze code te wennen en weerstand daartegen op te bouwen. Sommige mensen reageren fel op de additieven, niet eens op de actieve stof zelf.
 • A. Mooijman

  2 maanden geleden
  Wat maakt het uit welke vaccinatie je krijgt mijn eerste was AstraZenika en mijn 2e toevallig Pfizer doordat ik op Aruba mijn 2e kreeg,geen bijwerkingen zelfs geen stijve arm hulde aan de prikkers , maar wat een gezeur zeg als men op vakantie gaat naar risico landen qua malaria, gele koor etc etc dan rent men naar de GGD en hoort men ze ook niet klagen /afvragen over e.v.t bijwerkingen
 • Leo Haas

  2 maanden geleden
  Wie nu pas doorheeft dat Theo Ezel knettergek is, leeft al jaren in een andere werkelijkheid.
 • JOHN MULDER

  2 maanden geleden
  John Mulder Er zijn zeer vele mensen die terug verlangen naar een eigen munteenheid, die geen ECB willen, die tegen de geldstroom naar Zuid Europa zijn, die graag de eigen soevereiniteit willen houden in plaats van EU burger te zijn, die trots zijn op hun eigen land enz.. dat zijn echt niet allemaal FvD stemmers.
 • Sanne

  2 maanden geleden
  @klagende mensen over de vaccinatie-bijwerkingen: Elk vaccin heeft bijwerkingen die zowel per vaccin als per persoon kunnen verschillen, zowel in soort als in hevigheid. Ik krijg al jaren de griepprik (verschilt door de verwachte varianten dat jaar) en niet elk jaar exact dezelfde klachten. 1e Pfizer-prik zit er in, vooral de eerste avond klachten: moe, beetje hoofdpijn, wisselend warm/koud. Alleen de pijn in mijn arm bleef enkele dagen aanwezig. Valt dus best mee! Nu de 2e nog even afwachten.