Lezersbrieven van 10 april 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van 10 april 2021. © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op toegangstesten: ‘Dat worden wel drie heel dure dagen’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die zaterdag 10 april in de krant verschenen over onder meer het AstraZeneca-vaccin en evenementen met toegangstesten. 

5 reacties

 • Yozu Bruinsma

  4 weken geleden
  Die testen zijn nu even GRATIS omdat de Overheid iets aan het proberen is. Dit gaat daarna wel anders worden. Inkoop zijn ze 20 euro en bij die centra opgezet door de ex-generaal 70 euro. Uitgaan wordt voor gewone mensen niet te betalen. En dus straks met je hele gezin , kinderen boven de 12 , is alleen het testen al bijna een weekloon voor laagbetaalden.
 • Milan van Schagen

  4 weken geleden
  Nogmaals toegangstesten zijn gratis via de aangesloten testlocaties....Wel hele artikelen lezen of even opzoeken dan zou je je nu niet zo druk maken over iets wat niet zo is.
 • Anoniem

  4 weken geleden
  Hans Laats. In Engeland zijn zowel de vaccinaties en testen gratis. Tja Nederland is Nederland die alles voor geld doet maar het ligt aan de mensen als zij graag naar evenementen/Keukenhof e.d. willen gaan dan moet men het dure kaartje en de snel test p.p op de koop nemen . Dus niet zeuren mensen. Handen wassen en voldoende afstand nemen in voor velen niet weggelegd .
 • Dick Van

  4 weken geleden
  Belachelijk, zwaar overtrokken, ze willen je alléén maar op kosten jagen, dat corona gaat niet meer weg, ik zie me al voor ieder evenement een wattenstaad in mijn neus laten stoppen ala 125 €. Nou,dan blijf ik lekker thuis, ga spoed zetten achter dat vaccineren, voor lui die dáár een uitweg in zien. Het wordt allemaal zwaar overtrokken, hysterisch kopieer gedrag. Iedereen loopt achter de jonge en van dissel aan 😜🤪
 • Milan van Schagen

  4 weken geleden
  @Carolus den Blanken Nou dat valt wel mee hoor want de toegangstesten zijn gratis.
 1. Spectaculaire beelden van vliegende Britse marinier
  Play

  Spectacu­lai­re beelden van vliegende Britse marinier

 2. Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongelooflijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'
  Play

  Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongeloof­lijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'