Mark Rutte (VVD) na afloop van een tweede gesprek met informateur Herman Tjeenk Willink.
Volledig scherm
Mark Rutte (VVD) na afloop van een tweede gesprek met informateur Herman Tjeenk Willink. © ANP

Reacties op toeslagenaffaire: ‘Mevrouw Kaag maakt vergissing van ongeoefende leugenaar’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 23 april in de krant verschenen over onder meer de toeslagenaffaire en SGP-jongeren. 

25 reacties

 • Will Kolenbrander

  1 jaar geleden
  Hoe kun je goedpraten dat je en hooggeplaatste ambtenaren en Politicie met regeringsverantwoordelijkheid uit de wind wilt houden en vervolgens daarmee 10.000 burgers de dupe laat worden van een door de hele politiek opgetuigd toeslagen project wat niet functioneerde en mogelijk misbruik in de hand werkt door allerlei bureautjes. Stel dat Pieter en Renske niet zo vasthouden waren geweest. Dan was dit onder het tapijt geveegd met de leugens zoals we ze nu weten. Weg met deze verantwoordelijken.
 • Jaap Spruitenburg

  1 jaar geleden
  Er is 4/5e van Nederland die niet op Mark(e)R heeft gestemd, daar gaan blijkbaar een hoop VVD stemmers aan voorbij. Als deze demissionaire premier het beste wil voor het land verhuist die dus uit het torentje en gaat die zijn fiets besturen. Dan kan er eindelijk weer een volksvertegenwoordiger in het torentje die meer op heeft met dat 4/5e deel, dan die 1/5e VVD stemmers die liever geen tegenmacht zien om hun eigen posities te behouden. Tijd om de macht over te dragen aan toekomstige generaties.
 • L Koenraad

  1 jaar geleden
  Zoals Obelix als kind in een ketel toverdrank is gevallen zo is eneer Rutte (ook wel bekend als teflon Mark) vast als kind in een ketel C8 (een PFAS en de grondstof voor teflon antiaanbaklaag) gevallen. Wat er ook gebeurt, alles lijkt van hem af te glijden zonder hem te beschadigen. Met zijn standaard lachje wuift en poetst hij met het grootste gemak alles weg. L.Koenraad
 • R. Schot

  1 jaar geleden
  André op vakantie. André Hazes en zijn Sarah hebben elkaar gevonden... Fijn voor ze. Nu gaan ze, om alle commotie te verwerken samen naar Ibiza. HOE DAN ?? Heb je dan een plaat voor je kop of niet?
 • Van der Welle

  1 jaar geleden
  Wat een schande dit kabinet. veel lof en waardering voor dhr. Omzigt wat is dat een eerlijke mam die opkomt voor ons als burgers van Nederland. Weg met vdd en d66