© ANP/AD Fotobewerking
Volledig scherm
© ANP/AD Fotobewerking © Lezersbrieven 22 januari 2021.

Reacties op toeslagenaffaire: ‘Rutte is de verkeerde persoon om terug te keren’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 22 januari in de krant verschenen over onder meer Diederik Gommers en de toeslagenaffaire.

9 reacties

 • fotos. serc. nl

  1 maand geleden
  Een zakenkabinet onder leiding van John de Mol. Dan weten we 1 ding en dat is dat het niet slechter zal gaan en veel leuker wordt. En het leuke is dat ik denk dat John de Mol het ook nog zal doen. Als hij mij dan minister van Justitie maakt hebben we gelijk van de rellen geen last meer want iedere agent krijgt 200 kogels en moet geld van zijn salaris inleveren als ie een kogel mis schiet. Gelijk weer goeie TV met John want dat kan live
 • J.A. den Brinker

  1 maand geleden
  Jan van Hoof, Zoetermeer en Joop Ledeboer, Den Haag. Dit klopt inderdaad en iedereen die in dit kabinet gezeten heeft mag geen enkele functie in wat voor kabinet dan ook in gaan nemen en al helemaal geen enkele bestuurlijke functie omdat ze namelijk hebben laten zien dat ze niet geschikt zijn om een land te leiden. Dit geldt vooral voor de hr. Rutte die echt heeft laten zien dat hij in al die jaren geen enkele verantwoordelijkheid voor zijn eigen mensen heeft willen nemen.
 • J.A. den Brinker

  1 maand geleden
  Peter van Wermeskerken, Den Haag. Deze meneer heeft helemaal gelijk en volgens mij kan het juridisch gezien niet dat een regering die ook nog eens demissionaar is een maatregel nemen, die alleen in oorlogstijd door de bezette genomen kan worden en volgens mij zijn we nog steeds niet in oorlog, maar moeten wij meer gebruik maken van al die vaccins die al op de markt zijn. Zoals die uit Rusland en China en omzeil nu eens de gebruikelijke route, maar gebruik wat er voorhanden is.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Onze minister president de heer M. Rutte is nar mijn mening niet meer geloofwaardig na onder andere geen geld meer naar Griekenland en de toeslagen affaire dit zijn maar 2 van de vele missers inde loop der tijd dus met andere woorden geen lijsttrekker meer waardig
 • Reinier Jaquet

  1 maand geleden
  Integriteit ambtenaren niet ter discussie stellen lijkt me een beetje vreemd, want door wie werden alle aangedragen bewijzen keer op keer "zoekgemaakt ", toch niet door Rutte cs ? en wie gaf de oekaze om nooit te reageren op smeekbedes om te horen wat men dan "verkeerd "had gedaan ? ook Rutte cs zeker ?, nee dat waren toch echt individuele ambtenaren die in groepsverband "flink stoer deden", met de bekende gevolgen voor alle gedupeerden.
 1. Militair afscheid voor kapitein Tom Moore die met rollator miljoenen ophaalde
  Play

  Militair afscheid voor kapitein Tom Moore die met rollator miljoenen ophaalde

 2. Heftige beelden van protesten tegen staatsgreep Myanmar: drie doden en gewonden
  Play

  Heftige beelden van protesten tegen staats­greep Myanmar: drie doden en gewonden