De lezersbieven van vandaag gaan onder meer over uit de kast komen.
Volledig scherm
De lezersbieven van vandaag gaan onder meer over uit de kast komen. © ANP

Reacties op uit de kast komen: ‘Een leven lang ‘liegen’ over de identiteit’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 5 juli in de krant verschenen over onder meer slavernij, Louis van Gaal en uit de kast komen.

6 reacties

 • J.C. Phitphan

  3 maanden geleden
  Wat milieu aangaat zou de Nederlandse politiek eens moeten stoppen met denken dat de hele wereld op hun zit te wachten, dat was niet, is niet, en zal nooit gebeuren, een geweldig gasnet, dus afbreken, en de rekening naar de burger, terwijl Duitsland er subsidie voor geeft? Maak eens een dienstreisje naar het voormalig Oostblok, met je plannen, ze komen niet meer bij van het lachen.alles elektrisch, maar geen kernenergie, bouw nog wat windmolens en regel voldoende wind, anders is de opbrengst 0
 • Marco S. Zelf

  3 maanden geleden
  Ik heb er grote moeite mee dat we in ons land moeten samenleven die zelf van de toren blazen als we een bepaalde kleur of een bepaald geloof noemen, maar tegelijkertijd mensen discrimineren, uitschelden en aanvallen omdat ze een andere seksuele voorkeur of achtergrond hebben. In ons land mag je zijn wie je bent en een geloof aanhangen dat jouw voorkeur heeft. Als er mensen zijn die daar niet mee om kunnen gaan: sticht een eigen enclave en zonder je af maar dwing een ander tot niets!
 • Hans Laats

  3 maanden geleden
  Hans Laats. D66,GL en de PvdA willen heel snel een kolencentrale sluiten maar aan de andere kant van de wereld willen ze JUIST met / bij elkaar 600 kolencentrales bouwen 😲. Dus wij Eropeanen vooral Nederland heeft het nakijken en moeten het klimaat transitie duur betalen en trouwens liggen de Europese landen niet op 1- lijn.
 • Marijke van der Hoek

  3 maanden geleden
  Het maakt me woest en verdrietig dat mensen uit de LHBT gemeenschap nog steeds gediscrimineerd en onderdrukt worden. Veelal (niet altijd) gebeurt dit onder het mom van geloof. Wanneer laten we deze mensen zijn wie ze zijn??? Het is geen keus, deze mensen zijn wie ze zijn en daar is niets mis mee!!!!!
 • Beppie Janssen

  3 maanden geleden
  Waarom moet men zijn/haar geaardheid bekend maken wanneer het niet het geacceptereede hetero is? Het maakt mij echt niets uit of een judoka, voetballer, verkoopster, postbode of wie dan ook een niet gestandariseerde voorkeur heeft. Pedofilie uitgesloten!