Demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge op weg naar het Catshuisoverleg afgelopen zondag.
Volledig scherm
Demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge op weg naar het Catshuisoverleg afgelopen zondag. © EPA/AD Fotobewerking

Reacties op uitblijven versoepelingen: ‘Dat gezeur in de media maakt het helemaal ondraaglijk’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die dinsdag 13 april in de krant verschenen over onder meer de uitblijvende versoepelingen en de formatie. 

3 reacties

 • VanBukkem

  3 weken geleden
  Hoezo uitblijven versoepelingen?! De avondklok is toch verschoven tot 22:00uur. Dat noem ik een versoepeling. (Omdat de politie moeite heeft met handhaven tijdens de schemering. Yeah right.)
 • Tom Vermeulen

  3 weken geleden
  Oke, hoeveel terrassen hebben we in Amsterdam? Heel veel. Dus terrassen open is x-publiek minder in de parken? Nee dus. De horeca roept dat het bij hen veilig kan, maar het publiek heeft geen zin in gereguleerd vermaak en trekt dus naar de parken. Afspraak maken om op een terras te mogen zitten, no way. Drink m'n biertje thuis wel (of in een park).
 • de Vaan

  3 weken geleden
  Wat betreft de openstelling van de terrassen: ik denk niet dat daarmee minder mensen in de parken zullen komen, maar wel extra mensen op de terrassen, zodat het nóg drukker gaat worden. Horeca-ondernemers willen graag e.e.a. coronaproof doen en dat zou zeker lukken als iedereen zich aan de regels zou houden. Dáár zit het grote probleem! Als iedereen gewoon zou willen meewerken dan hadden we al lang uit deze lockdown kunnen zijn. Jammer dat dat muntje nog steeds niet bij iedereen valt...
 1. Vacatureteksten vaak onbewust discriminerend: ‘Denk eens na of je iemand buitensluit’
  PREMIUM
  Onderzoek

  Vacature­tek­sten vaak onbewust discrimine­rend: ‘Denk eens na of je iemand buiten­sluit’

  Ben jij de ideale klusjesman? Een jonge, vlotte starter? Is Nederlands jouw moedertaal? Grote kans dat degene die een vacaturetekst met daarin deze vragen leest, zich niet geroepen voelt om te solliciteren. Door hokjesdenken in functieomschrijvingen worden kandidaten vaak onbewust buitengesloten. Dat mensen zich beter bewust worden van de taal die zij gebruiken is daarom hoognodig, vinden experts.
 1. Kanaaleiland Jersey middelpunt van diplomatieke rel
  Play

  Kanaalei­land Jersey middelpunt van diplomatie­ke rel

 2. Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongelooflijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'
  Play

  Van Haga neemt afstand van 5-mei poster FvD: 'ongeloof­lijk pijnlijke affaire voor heel veel mensen'