Demissionair minister Hugo de Jonge en demissionair premier Mark Rutte tijdens een debat in de Tweede Kamer over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
Volledig scherm
Demissionair minister Hugo de Jonge en demissionair premier Mark Rutte tijdens een debat in de Tweede Kamer over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. © ANP

Reacties op uitstel 2G: ‘Kijken ze ooit verder dan hun neus lang is?’

‘Lekker blijven polderen, dan komt het helaas nooit goed’ en ‘De FIA is duidelijk pro-Brits’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van woensdag 8 december verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

26 reacties

 • M. Kok

  2 maanden geleden
  @ Marc Fiers.En zo is het maar net.Idem dito.Mvg, Mieneke Kok
 • Marc Fiers

  2 maanden geleden
  Ik als bewust anti vacer , zie wel het nut van die 2G. Met mijn keuze hoeft de maatschappij zijn schijnveiligheid niet te verliezen . Bovendien heb ik zelf gekozen voor dit soort uitsluitingen . Persoonlijk denk ik dat Het mondkapje en de 1,5 meter voldoende zijn om de besmettingshaar te handhaven . Ook heb ik geen intensive care nodig mocht het zover komen i.v.m. Corona . Ik laat deze plaats graag over aan degene die zich een hartinfarkt hebben gevreten of een longkanker hebben gerookt .
 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  Het is jammer hoe in veel zaken waar het vóór het opkomen voor mensen- en dierenrechten aan komt het vooral de religieuze partijen zijn die de mensen en dieren in de steek laten. Zo helaas ook hier.
 • Hans Laats

  2 maanden geleden
  Hans Laats. 1G,2G, hierdoor laat virussen niet tegen houden. Mondkapjes, afstand houden en handen, thuis en scholen flink ventileren dat is GÉÉN schijnveiligheid en wel zo effectief. 2G Invoeren is alleen puur dat vakantie gangers en de Dansen met Jansen individuen te pleasen en maar uithalen naar de ongevaccineerden daar is men goed in. In de VS is de vaccinatie verplichtingen de prullenbak verwezen door alle Rechters. Niet rechtsgeldig schending van de mensenrechten.
 • Jan Borst

  2 maanden geleden
  stop nu eens met het gezever en de samenleving tegen elkaar opzetten 2 g beleid slaat totaal nergens op dat jo jo beleid moet nu echt eens stoppen en doe nu eens iets goed waar iedereen mee kan leven 1 g beleid b.v. dan kan je nergens waar dat nodig is stiekem doorglippen niet zeiken over de kosten er wordt per jaar miljoenen over de balk gegooid als men dit dan per se wil doe het dan goed en niet halfslachtig niet kijken naar buitenland zelf beleid maken dan kom je sterk over anders niet