Lezersbrieven van 3 mei 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van 3 mei 2021. © EPA/AD Fotobewerking

Reacties op vaccinatiekloof: ‘Vaccineer de koning nu al, in het algemeen belang’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 3 mei in de krant verschenen over onder meer mondmaskers bij bedienend personeel en de vaccinatiekloof. 

13 reacties

 • ANN LIMBOS

  1 maand geleden
  Leven we nog in de middeleeuwen of zo ?
 • Sandrine Girard

  1 maand geleden
  Wat mij betreft is Nederland wel klaar met een monarchie.
 • J Zeeman

  1 maand geleden
  @Richard Bleeker, Den Haag: En ik wil niet voor jouw AOW betalen en voor jouw ziektekosten en voor jouw asfalt en voor jouw leger en ga zo nog maar even door. Jij wilt zeker ook niet door mijn kinderen verzorgd worden als je in een bejaardenhuis zit? Als we jouw redenatie volgen wordt kinderen hebben een luxe die alleen voor de 'rijken' haalbaar is. En die studieschuld van jou? "als je geen studie kan betalen....." !
 • Elenore Pals

  1 maand geleden
  Algemeen belang, voor een koning en zijn familie , die steeds verder van de burgers staat. Hij zou zich eens kunnen inzetten voor zijn burgers. Exit
 • Jaap Spruitenburg

  1 maand geleden
  Het was in een algemeen belang geweest als we ze na de vliegtrip naar Griekenland daar voor de tijd dat het volk dat wil in quarantaine hadden gezet. Gewoon even kijken of we de bestbetaalde bijstandsfamilie van Nederland kunnen missen of niet. Dat was een mooi fieldlab-experiment geweest waarin we hadden kunnen zien of het nou echt nodig is dat Amalia 1,8 miljoen euro zakgeld krijgt. Ik denk dat het enige dat het grootste deel van Nederland zal missen de Lucky TV filmpjes zullen zijn.