Reacties op het coronavaccin.
Volledig scherm
Reacties op het coronavaccin. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Reacties op vaccinaties: ‘Je wordt gediscrimineerd of ontslagen als je het vaccin niet neemt’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die dinsdag 15 juni in de krant verschenen over onder meer het EK voetbal, de Vooravond en het coronavaccin. 

48 reacties

 • Lianne Van schoten

  2 maanden geleden
  Jeanpaul dijk. Die beslissing hebben mijn ouders gemaakt voor mij om die vaccinaties voor polio enz te geven. Toen was ik een kind. Nu beslis ik over mijn eigen lichaam en leven en allen mensen die wel die prik nemen die scheld ik ook niet uit en laat ik hun waarden laat mij dan ook in mijn waarden omdat ik hem niet wil. Ik heb al genoeg zooi in m’n lijf gehad met kanker. Nu ben ik gezond en fit en wil ik geen troep meer in mijn lijf en nee ik rook en drink niet en ben veganist
 • CC Tacke

  2 maanden geleden
  Paul de jong u vind vakantie naar buitenland en een festival bezoeken dus noodzakelijker dan internet? Je kan nog geen rekening betalen zonder, geen uitkering krijgen om maar wat voorbeelden te geven. Voor de rest wordt er vrijwel nergens meer verplichte test gevraagd als ongevaccineerde. Dus ik vind het wat zeuren om het zeuren. Zoveel beperkt wordt je echt niet en je mag verder vrijwel alles wat gevaccineerde ook mogen. Om toch punt te maken worden situaties in Vs als voorbeeld gegeven.
 • JeanPaul Dijk

  2 maanden geleden
  Angélique Broekman, als iemand de vrijheid neemt om zich niet te laten prikken, is de kans groot dat die persoon daardoor uw en mijn vrijheid ontneemt. Wie zit daar op te wachten?
 • JeanPaul Dijk

  2 maanden geleden
  Lianne van Schoten, ook geen polio, DTKP prik? Geen prik tegen mazelen, rode hond neem ik dan aan? want dat is ook allemaal rotzooi en het immuunsysteem redt je wel ....
 • Nico spijker

  2 maanden geleden
  Weet U, ik laat me niet prikken uit veiligheid, en dat is een andere kant van de medaille. omdat ik dagelijks al jaren medicijnen slik tegen de longproblemen door mijn kanker. Ik heb zoveel anti stof elke dag dat ik geen enkel gevaar oploop om dat vires binnen te krijgen. Als het vires mij ziet aankomen weet het zich geen raad om weg te komen. Waarom word mijn medicijngebruik niet mee genomen ik die prik gekte.? Het prikje kan voor mijn lichaam zware gevolgen hebben door mijn medicijn gebruik.
 1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”