Lezersbrieven van 18 januari 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van 18 januari 2021. © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op val kabinet: ‘Nederland moet niet willen dat Rutte kan terugkomen’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 18 januari in de krant verschenen over onder meer de zonneparken en de val van het kabinet. 

17 reacties

 • Nienhuis

  6 maanden geleden
  zolang het kabinet goed vind dat je onvrijwillig opgesloten(in Beatrixoord dependance van UMCG) kunt worden als je je niet vrijwillig laat behandelen tegen corona moet het hele kabinet weg
 • Anoniem

  6 maanden geleden
  Rutte moet weg, hij heeft zelfs niet het fatsoen om zich terug te trekken. hij lult er weer overheen, zoals hij met alles doet. Geen centje pijn heeft hij ervan. De uitvoerende ambtenaren,moeten ook onder de loep genomen worden, het door hun vertoonde gedrag is niet gezond. Mensen die hun positie op zulk een manier kunnen misbruiken zijn de verkeerde mensen op deze overheidsplek. De topmanagers mogen ook vertrekken, zij hebben door hun beleid dit gedrag gestimuleerd.
 • Anoniem

  6 maanden geleden
  Het werd tijd dat Rutte en kornuiten opstarten, het is 1 leugenachtige bende geweest wat ons geld door sluit naar de eu. Kijk naar Griekenland, het geld de ettelijke miljarden zijn we kwijt. Kijk naar het speciale corona fonds voor het buiteland, Italië doet wat hij wil net zoals Spanje en Griekenland. Kijk naar het pensioen stelsel en pensieon leeftijden daar in die landen. En onze eigen mensen moeten naar de voedselbank, die krijgen geen hulp van de Nederlandse regering .
 • Anoniem

  6 maanden geleden
  Boeren moeten blijven
 • D. Naumann

  6 maanden geleden
  Dat het kabinet is afgetreden is geheel terecht. De schuldigen van dit kabinet worden met man en paard genoemd. Maar hoe zit het met al die kamerleden die nu zo hoog van de toren blazen met Groen Links voorop? Hebben die ook niet al die tijd zitten slapen, de huichelaars. Alléén Gert-Jan Segers zegt eerlijk: “Ook wij in de Kamer zijn schuldig aan dit onrecht.” Mark Rutte is een manager die het land goed heeft gediend. En ja, waar wordt gewerkt worden ook fouten gemaakt. Hoe erg dit ook is.