Lezersbrieven van 15 maart 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van 15 maart 2021. © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op verkiezingen: ‘Tien jaar wanbeleid, maar Mark Rutte blijft lachen’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 15 maart in de krant verschenen over onder meer het interview met Thierry Baudet bij Jinek en de verkiezingen.

11 reacties

 • C Schenk

  2 maanden geleden
  Wat reageert iedereen toch weer zuur op de uitslag van de verkiezingen. Is het zo moeilijk te accepteren dat het grootste deel van Nederland wel achter het beleid van de VVD staat? Ja, ze maken fouten, maar dat doen de andere partijen ook. Als je echter een regerende partij bent wordt dat drie keer uitvergroot. Mensen zijn niet onfeilbaar, ook de klagers niet. Wat mij betreft zijn mensen die klagen over de uitslag slechte verliezers en hebben ze geen idee wat er echt in Nederland leeft.
 • J.C. Phitphan

  2 maanden geleden
  En hup, alle ballen op van Rossum, 77 jaar, astmapatiënt, dus weldegelijk doelgroep op leeftijd, en natuurlijk NIETS gehoord!!!!! dus 2 maanden vaccineren en nu pas bij 75 tot 80???? Kom op zeg, alles wat met aanpakt gaat op zijn zachts gezegd gewoon niet goed Testen?? vaccineren?? nu zelfs het briefstemmen?? Onze " kenniseconomie" heeft verdraaid weinig kennis, dat is voor mij wel heel erg duidelijk.
 • Ron de Bruin

  2 maanden geleden
  Martin Jansen. Over welk persoon of wiens familie of gezin heeft Baudet dan zulke uitspraken gedaan? Wie heeft hij persoonlijk aangevallen op zijn of haar afkomst achtergrond of wat dan ook voor persoonlijke omstandigheden? Het verhaal van de foute appjes of foute uitspraken is vooralsnog een verhaal, van horen zeggen. Kan waar zijn of niet. Zijn niet openbaar. Lijkt mij nog wel heel iets heel anders dan de rechtstreekse persoonlijke haat tirade van Martijn .Was vrij gestoord en ongewoon.
 • A. Ten Napel

  2 maanden geleden
  Wanneer men blijft zeggen dat het vaccin astra-zeneca veilig is, hoe telt met dan. Een vaccin is niet veilig als dergelijke bijwerkingen enz. vertoond worden. We zijn hier met mensen bezig en niet met cijfers en het gaat niet aan om het gebruik, wel of niet doorgaan met inenten afmeet aan de eventuele corona gevallen. ten Napel A Joure
 • VanBukkem

  2 maanden geleden
  Tien jaar wanbeleid en nog steeds bovenaan in de peilingen. Ik kan dat alleen maar verklaren met het zogenaamde 'rally round the flag'-effect: De mensen zijn bang, doodsbang, voor het killervirus, en daarom scharen ze zich nu achter hun leider. Want het gros van de ondernemers is al lang weggelopen bij de ondernemerspartij.
 1. Ontsnapte tijger loopt los in Amerikaanse woonwijk
  Play

  Ontsnapte tijger loopt los in Amerikaan­se woonwijk

 2. 'Interview Rutte was niet goed. Een mislukte interventie'
  Play

  'Interview Rutte was niet goed. Een mislukte interven­tie'