Politiek verslaggever Ron Fresen.
Volledig scherm
Politiek verslaggever Ron Fresen. © ANP Kippa

Reacties op vertrek Ron Fresen: ‘Hij laat mij altijd een sprankje hoop’

Jammer dat Ron Fresen bij het Achtuurjournaal stopt, en is de maximale werkstraf van 240 uur afdoende als je de volledige verlamming van een jonge vrouw op je geweten hebt?: dit zijn enkele onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de zaterdagkrant verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

2 reacties

 • W.Z. Zuid

  1 jaar geleden
  Met het opleggen van zulke flutstraffen zet de rechterlijke macht zichzelf buitenspel. Dit vraagt gewoon om eigenrichting en dat is iets wat in een rechtsstaat niet mag voorkomen.
 • Hans Laats

  1 jaar geleden
  Hans Laats. Anna in de bloei van haar leven kan door Delano van H niet meer genieten. Wat is 240 uur taakstraf t.o.v het verwoest leven van Anna. Delano van H zal na zijn taakstraf verder met zijn leven zonder zicht te bekommeren wat hij heeft aangericht. De recht spraak is zo krom dat alles wat krom is goed gepraat wordt.
 1. Reacties op Qatar: ‘Als die arme sloebers boven de 40 graden zwoegen, is die sterfte wel te verklaren
  13

  Reacties op Qatar: ‘Als die arme sloebers boven de 40 graden zwoegen, is die sterfte wel te verklaren

  ‘Een statistische studie in de VS vond dat de armsten daar een bijna vijftien jaar kortere levensverwachting hebben dan de rijksten- een gigantisch verschil, en de inkomenskloof tussen Qatari en die immigranten zal hetzelfde zijn’ en ‘Te veel mensen en vee op een klein oppervlakte geven al problemen en daar zou de wolf dan nog tussen moeten passen?’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 18 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.