Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © VEH

Reacties op verwarming omlaag: ‘Het is geen oplossing om vrouwelijke ambtenaren in de kou te zetten’

‘Keer op keer is aangetoond dat vrouwen een andere warmtehuishouding hebben dan mannen en zij het sneller koud hebben’ en ‘Leve de voorvechters van euthanasie’: dit zijn enkele reacties op nieuwsonderwerpen die lezers bezighouden. Hieronder de brieven die in de krant van maandag 4 april verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

75 reacties

 • Piet Ursem

  2 maanden geleden
  Voor alle klagers die vinden dat de overheid niets doet, waarom is er dan een energie toelage van € 600 en is de Btw verlaagd van 21% naar 9%? Verder is besparen op energie, vooral al gas, nu al een belangrijk punt want anders worden de voorraden niet gevuld en hebben we onvoldoende gas voor de winter! Als er gas tekort is in de winter stapt iedereen over op elektra, wat dan door overbelasting uitvalt en dan komt iedereen in de kou te zitten. Nu besparen is gewoon noodzaak!
 • els cazemier

  4 maanden geleden
  Is er ook een manier om de lucht die je inademt wat op te warmen? als ik gewoon stil zit is dat het probleem en je kunt toch moeilijk de hele dag bewegen...
 • Hans de Laat

  4 maanden geleden
  Maar de overheid gaat pas in 2028 over op electrische auto's omdat de huidige generatie nog te weinig" comfort " zou bieden maar wij moeten zo'n auto al wel aanschaffen. Geldt comfort voor ons dan minder?
 • Angélique Broekman

  4 maanden geleden
  Als je gezond bent kun je vaak de hele wereld aan, althans dat denk je. Maar als je ziek wordt of gehandicapt raakt is het ineens een hele andere wereld. Dan is je aanpassingsvermogen ineens weg. Dan moet je het doen met dat wat rest. En dan kunnen 2 graden minder veel meer betekenen dan een lagere gasrekening, of stroom dan in mijn geval, want ik ben al 11 jaar gasloos. Toch merk ik dat die graad minder gewoon niet meer gaat, dan verstijf ik helemaal, daar helpt echt geen dekentje of trui aan!
 • Joep Meij

  4 maanden geleden
  Wij hebben de kachel al jaren op 19. Ik ben pijnpatiënt maar mijn pijn word pas minder wanneer de luchtdruk buiten anders is. Maar ik moet wel zeggen dat de gezelligheid steeds minder word met een half lege koelkast en de kachel op standje ,kan net.Terwijl de school tegenover mijn huis de kachelpijp ,dag en nacht grote wolken laat zien Maar ja, dan ben ik maar blij dat we in ieder geval niet in Ukraine wonen.