Lezersbrieven van 26 februari 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van 26 februari 2021. © Joris van Gennip/AD Fotobewerking

Reacties op volle parken: ‘Ik erger me dood aan de verwende, onopgevoede jeugd’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die vrijdag 26 februari in de krant verschenen over onder meer de kritiek op Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib en de volle parken. 

13 reacties

 • Henk Versluis

  2 maanden geleden
  Het zijn juist die benhamels die de Corona in stand houden
 • P. Logtenberg

  2 maanden geleden
  Blijkbaar ontgaat het veel mensen dat het helemaal niet gaat over het wel of niet openen van winkels, restaurants, cafe's etc., maar dat het openen als resultaat heeft dat de winkelstraten volstromen en men zich niet wil houden aan de Corona-maatregelen. Als de Nederlanders iets meer de Corona maatregelen zouden opvolgen, zou dit geen probleem moeten zijn. Maar bij het openen van dit alles, lopen alle winkelstraten vol, met erg nare gevolgen. DAT is het probleem!
 • Belinda

  2 maanden geleden
  Houden we ons allemaal vaak wel en soms niet aan de regels?? Lekker zeuren over de jeugd...mijn dochter werkt hard om zelf haar collegegeld te betalen en ze gaat al een jaar niet naar de Universiteit! Zit thuis spreekt niet af met vrienden en zo zijn er veel meer zonen en dochters!! Dan is het mooi weer en het enige wat kan is naar een park gaan....vind je het gek dat ze dat dan min of meer toevallig tegelijk doen? Laat leven de jeugd en een beetje genieten ipv thuiszitten!
 • Inri van Hulst

  2 maanden geleden
  ik ging inderdaad niet elke dag naar de kapper. maar voorlopig vanaf 5 maart wel. ik heb de meiden gemist, dus vanaf 5 maart , 2 weken lang , elke dag een stukje.
 • van der Bas

  2 maanden geleden
  Jong en oud snakken naar vrijheid, contact en we balen allemaal. Ouderen wellicht meer omdat ze minder gewend/handig met social media zijn. Toon nu je karakter en bijt door. Laat je niet verleiden om regels te overtreden omdat misschien iemand anders dat ook doet. Horeca, winkels, zorgpersoneel, iedereen die daar werkt hoopt dat we doorzetten. Of niet en we graven wat gaten in weilanden en schuiven we daar gewoon onze opa's, oma's en ouders in die ons land opgebouwd hebben.
 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Grote protestmars in Rotterdam tegen coronabeleid
  Play

  Grote protest­mars in Rotterdam tegen coronabe­leid

 2. Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelleven: ‘Hij leed aan seksverslaving’
  Play

  Kiki’s grote liefde stapte uit het leven vanwege zijn dubbelle­ven: ‘Hij leed aan seksversla­ving’