Het protest bij restaurant Waku Waku in Utrecht loopt uit de hand: de politie heeft er vijftig demonstranten aangehouden die zich niet naar een andere locatie lieten dirigeren. Waku Waku wil niet controleren op de verplichte coronatoegangsbewijzen.
Volledig scherm
Het protest bij restaurant Waku Waku in Utrecht loopt uit de hand: de politie heeft er vijftig demonstranten aangehouden die zich niet naar een andere locatie lieten dirigeren. Waku Waku wil niet controleren op de verplichte coronatoegangsbewijzen. © Koen Laureij

Reacties op Waku Waku-wappies: ‘Media moeten ze geen aandacht schenken’

Nederland is niet meer het land dat het was, en een Feyenoord-supporter is blij dat Berghuis lekker draait bij Ajax: dit zijn enkele van de onderwerpen uit het nieuws die lezers bezighouden. Hieronder staan alle brieven die in de krant van donderdag 30 september verschenen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

21 reacties

 • Rogier Krijger

  1 jaar geleden
  Ik snap nog steeds niet dat een vocale minderheid spreekt over discriminatie, terwijl die term niks te maken heeft met wat er aan de hand is. Ze trekken parallellen met de Holocaust, maar gaan naar huis om Netflix te kijken en pizza te bestellen in een vrij land. Dit zijn schoolverlaters met een smartphone maar zonder grip op wereldgeschiedenis
 • M Waarhold

  1 jaar geleden
  @Inge de Vet elk normaal, gezond denkend mens weet heus wel dat er niks aan idioterie zit in het vaccin. Kan je nagaan hoe mensen zich laten beinvloeden. Maar dat geldt voor de ongevaccineerden maar ook voor de gevaccineerden. Maar waarom wordt de griepprik niet met dezelfde normen gepromoot? Daar gaan immers net zo veel mensen aan dood.
 • Ingrid van der Wielen

  1 jaar geleden
  M. Waarhold: helemaal gelijk. Hier ook 2 personen die nog steeds de twijfel voelen van een evt.inenting. Wij zijn beiden behept met aandoeningen, en al die tijd blijft er een knagend gevoel hangen dat ik met een inenting verder van huis ben dan zonder. We zijn geen wappies, maar ben mijn vertrouwen gewoon kwijt hierin. Je kan nog zo gezond zijn en 6xpw sporten ,worteltjes eten tot je oranje gaat kleuren, maar dat is geen garantie dat ik niet op de ic komt te liggen.een snappie. I.van der Wielen
 • Tom Willems

  1 jaar geleden
  Beste Hendrik, Meneer Rutte wordt niet in een Saab rondgereden, hij is zelf in het bezit van deze nette auto. Misschien dat u beter iets meer in het heden gaat leven, dan in het verleden. T. Willems
 • Milan van Schagen

  1 jaar geleden
  Als de sluiting van Waku Waku terecht is omdat het tegen de regels en wet is wat ze deden,dan nu ook de bedrijven sluiten die tegen de regels en wet in wel om een vaccinatiebewijs vragen.
 1. Reacties op Matthijs van Nieuwkerk: ‘Altijd gedacht dat hij een beschaafd persoon was’
  43

  Reacties op Matthijs van Nieuwkerk: ‘Altijd gedacht dat hij een beschaafd persoon was’

  ‘Een beschaafd mens zet zijn mederwerkers niet ten overstaan van collega's te kakken, maar neemt deze onder vier ogen om iets uit te praten’ en ‘Het uit Amerika nageaapte Black Friday is een belediging van het gezonde verstand': dit zijn enkele reacties van lezers op het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 24 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op bombardement Chora: ‘Het wordt tijd om te stoppen met die goedbedoelde vredesmissies’
  41

  Reacties op bombarde­ment Chora: ‘Het wordt tijd om te stoppen met die goedbedoel­de vredesmis­sies’

  ‘Wat een verschil met de Russische agressie: die bombarderen er lustig op los. Zelfs kraamklinieken blijven niet gespaard. Zal een Russische rechtbank ook schadevergoeding toekennen? Ik dacht het niet’ en ‘De Duitse minister van Binnenlandse Zaken mét de OneLove-band naast FIFA-baas Infantino. Een voorbeeld dat door Nederland opgevolgd zou moeten worden’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 25 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.