Archieffoto
Volledig scherm
Archieffoto © Reuters, beeldbewerking AD

Reacties op WK Qatar: ‘Toon ballen en ga niet’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die donderdag 25 februari in de krant verschenen over onder meer coronapersconferentie en het WK voetbal in Qatar.

5 reacties

 • Johan

  1 maand geleden
  Ik neem aan dat voor aanvang van elke wedstrijd per omgekomen gastarbeider 1 minuut stilte wordt gehouden. Ik zie Ronaldo, Messi, onze Frenkie, Frank de Boer en andere hypocrieten al roepen": No Against Racism" en stiekem hun zakken vullen. Ik went ze veel plezier in Qatar
 • rinus v d berg

  2 maanden geleden
  boycotten die handel ,ze gaan over lijken die lui uit Qatar het had nooit daar naar toen mogen gaan corruptie van de bovenste plank ze laten het wel zien dat je met geld meer voor elkaar krijgt dan zonder en iedereen wilt mee eten,het maakt ze geen moer uit hoe of wat !!!
 • A.W. Helwig

  2 maanden geleden
  @ J. Dijkshoorn, Rotterdam Deze trip kostte ongeveer 2 miljard (in 10 jaar); dat is volgens mij minder dan 2,50 euro per analfabeet. Daarnaast wordt er met dit soort tripjes een hoop nieuwe techniek ontwikkeld die ook voor de gewone mens bruikbaar kan worden.
 • Arie strijk

  2 maanden geleden
  Wat daar is gebeurd is natuurlijk absoluut onacceptabel, en dat de roep is,,,,ga er niet naar toe , heel berijpelijk, maar voetballers zullen zelden als team actie ondernemen ( Argentinie ) het initiatief zou van de gezamelijke bonden en Fifa moeten komen.........maar Ja.... De poen !!!!
 • Cécile van Vlijmen

  2 maanden geleden
  Ja ik ben ook dolblij dat Angela de Jong terug is en zeker om haar NIET LUKKEN MAAR POETSEN mentaliteit. Ik vind haar de beste columnist van Nederland. Lieve Angela blijf gezond en nog lang bij ons. Cecile van vlijmen, 's-HERTOGENBOSCH, sinds 2jaar na 50 jaar In de nabijheid van Rotterdam.
 1. Nederlanders in de rij voor sneltesten in Duitsland
  Play

  Nederlan­ders in de rij voor sneltesten in Duitsland

 2. Joyce werd chronisch ziek na twee herseninfarcten: 'Vette pech'
  Play

  Joyce werd chronisch ziek na twee hersenin­farc­ten: 'Vette pech'