Lezersbrieven van 8 maart 2021.
Volledig scherm
Lezersbrieven van 8 maart 2021. © Marco De Swart/AD Fotobewerking

Reacties op Wopke Hoekstra: ‘Ik noem hem vanaf nu Fopke’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 8 maart in de krant verschenen over onder meer de zomervakantie en Wopke Hoekstra.

7 reacties

 • Nikkels

  2 jaar geleden
  D66-er mevrouw Kaag wil meer Europa omdat wij daar wijzer van worden. Leg dat maar eens uit aan de gewone burger die de financiële bankencrisis heeft moeten betalen, de pensioenen niet worden geïndexeerd en nu weer de zuidelijke staten moeten steunen. Alleen die mensen die in Brussel zitten worden er wijzer van. Trouwens we krijgen dictaten opgelegd door Parijs en Berlijn. S. Nikkels
 • Schoeman

  2 jaar geleden
  Ed Jebbink en M.Teevens, helemaal mee eens, dat wachtgeld is echt bizar, en wat te denken van al die miljarden die naar het buitenland verdwijnen, kinderbijslag voor zogenaamde kinderen die hier niet eens wonen of erger nog niet eens bestaan, ontwikkelingshulp naar landen waar maar aangejongd wordt en wij maar betalen met z'n allen.Jongeren die op een nieuwe scooter hun uitkering op komen halen, en de ouderen kunnen blijven werken tot ze erbij neervallen. Goed bezig NL.
 • inge de graaf

  2 jaar geleden
  Waarom wel de WW verkorten en de gezonde mensen in de bijstand nooit? Ik ken gezonde mensen die al 30 jaar in de bijstand zitten en buiten de kinder- en huurtoeslag, heerlijk profiteren van extra subsidies en vakantiegeld. Laat HEN eens wat doen voor hun geld in plaats van de WW af tetrommelen van mensen die jaren lang hard gewerkt hebben!
 • Dolly J. de Groot

  2 jaar geleden
  @Ed Jebbink, dat doen ze niet hoor. Je moet de meeste van hun beschouwen als corrupte slagers, die gaan hun eigen vlees echt niet afkeuren.
 • R. Koot

  2 jaar geleden
  Het blijft heel vreemd dat het CDA de uiterst principiële stemmentrekker Omtzigt niet naar voren heeft geschoven als lijsttrekker. Dan had de partij er in de peilingen anders voor gestaan. Wellicht kan ook het CDA niet meer tegen politici die een ongemakkelijke waarheid aan de kaak stellen. Daar betaalt de partij nu een prijs voor....