Lezersbrieven van 4 januari 2020.
Volledig scherm
Lezersbrieven van 4 januari 2020. © ANP/AD Fotobewerking

Reacties op Youp van ‘t Hek: ‘Het is te hopen dat onze nationale vloeker zijn belofte gaat houden’

Lezers van onze krant en site kunnen zelf een ingezonden brief sturen via brieven@ad.nl. Hieronder een selectie van de lezersbrieven die maandag 4 januari in de krant verschenen over onder meer de verkiezingen en het vuurwerkverbod. 

23 reacties

 • Carmen Timmer

  2 weken geleden
  Beste Arie Kesman, Zennewijnen. Zennewijnen, ligt dat ergens in de Bijbelbelt? Oordeelt niet op dat Gij niet beoordeelt wilt worden, zou ik zeggen. Youp trekt zoveel kijker omdat heel veel Nederlander van zijn humor houden. En dat mag er ook zijn "ouwe zuurpruim'! Laat iedereen van de dingen genieten, wij zeuren ook niet over de kerk die op zondagochtend slaat, terwijl we tegenwoordig gewoon een Iphone hebben en niet perse hoeven opgezadeld te worden met de zienswijze van een christen.
 • Radstok

  2 weken geleden
  genoten van youp, hij is met stip de beste,blijkt ook wel uit de kijkcijvers.jammer dat hij stopt want de rest is prut
 • Gigengack

  2 weken geleden
  Helemaal eens met Arie Kesman. Youp van het Hek : kom a.u.b. nooit meer op TV. Ook mij is het een raadsel dat er mensen zijn die hem kunnen waarderen. Na Toon Hermans is qua humor alleen Herman Finkers in de buurt gekomen. De rest - met Youp voorop - kan er niet aan tippen!
 • a hermens

  2 weken geleden
  die schreeuwlelijk mag voor mij wel ophouden ...
 • ed hendriks

  2 weken geleden
  Youp heeft in positieve zin verrast. Ik hoop dat hij dit kunststukje nog een aantal keer zou willen herhalen. Nationale vloeker zoals hij eerder genoemd wordt, vind ik niet op zijn plaats, zeker niet als je andere caberatiers soms hoort. Chapeau Youp ik hoop dat je doorgaat.
 1. Van vergiftiging herstelde Navalny op weg naar Rusland
  Play

  Van vergifti­ging herstelde Navalny op weg naar Rusland

 2. Politie veegt Museumplein leeg na illegale demonstratie
  Play

  Politie veegt Museump­lein leeg na illegale demonstra­tie