ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Sommige vrouwen leven permanent in lockdown

OpinieVandaag debatteert de Tweede Kamer over inburgering en integratie. Veel vrouwen kennen nog altijd geen vrijheid. Daarom moet kabinet haast maken met afspraken uit het regeerakkoord, stelt Bente Becker.

 1. Reacties op in elkaar geslagen Maud: ‘Schouders recht en kin omhoog, iedereen mag er zijn’
  Met video
  16

  Reacties op in elkaar geslagen Maud: ‘Schouders recht en kin omhoog, iedereen mag er zijn’

  ‘Dat zo’n mooi meiske in elkaar geslagen wordt, laat alle gepeste kinderen zien dat het iedereen kan overkomen’ en ‘Ik lees al jaren graag de columns van Sjoerd Mossou, maar deze slaat echt alles. Wat een brede kijk heeft hij, nooit een onvertogen woord, wat een verademing in de huidige tijd van elkaar afbranden’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 19 mei verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op vechtpartij AZ: ‘Met afschuw heb ik de brute aanval van AZ-hooligans gezien’
  20

  Reacties op vechtpar­tij AZ: ‘Met afschuw heb ik de brute aanval van AZ-hooligans gezien’

  ‘Via filmpjes is te zien hoe ze te werk gingen. Uit alles blijkt dat het een vooraf geplande aanval was, ongeacht het resultaat van de wedstrijd. Na het laatste fluitsignaal kwam er een colonne zwart geklede vechtjassen met capuchons over hun hoofden de tribune op om de verbijsterde Engelsen in elkaar te slaan’ en ‘Genoemde wethouder is volledig de weg kwijt en velen met hem. Voor die 25 euro krijg je ook nog een ontbijt plus het opladen van je accu. Als dit plan doorgaat moet er geld bij, dus stoppen de mensen om gasten te ontvangen. Dan is er weer iets moois om zeep geholpen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 20 mei verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.