AFP
Volledig scherm
© AFP

Steun de slachtoffers in plaats van IS-vrouwen

OpinieHet bagatelliseren van de rol van IS-vrouwen moet stoppen, stelt Dilan Yesilgöz-Zegerius (Tweede Kamerlid voor de VVD en woordvoerder terrorisme en veiligheid). De lobby voor hun terugkeer en meer begrip is 'beschamend'. Terwijl over de echte slachtoffers niet wordt gesproken.

 1. Reacties op nieuw brood maken van oud brood: ‘Is het niet eenvoudiger om minder brood te bakken?’
  21

  Reacties op nieuw brood maken van oud brood: ‘Is het niet eenvoudi­ger om minder brood te bakken?’

  ‘Iedere dag worden er 700.000 broden te veel gebakken en wat mooi dat er nu bakkers zijn die inzien dat dit zonde is’ en ‘De overheid zou het belang moeten inzien van preventieve gezondheidszorg door het stimuleren van biologische landbouw en fruitteelt’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 18 januari verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op staking ov: ‘Sorry passagiers, jullie worden genaaid door werkgevers, niet door chauffeurs’
  17

  Reacties op staking ov: ‘Sorry passagiers, jullie worden genaaid door werkgevers, niet door chauffeurs’

  ‘Helaas heeft de rechter verboden om gratis vervoer aan te bieden, dus blijft staken de enige mogelijkheid’ en ‘Door het gebrek aan vertrouwen in de overheid, haar grote verspillingen en het niet serieus nemen van de participatie in veel gemeenten, roept de overheid juist bezwaarprocedures over zich af. Met het inperken van een democratisch recht wordt een falend en inefficiënt overheidsbeleid gemaskeerd’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 21 januari verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.