ANP
Volledig scherm
© ANP

Verbeter treinreizen op het internationale spoor

OpinieDe Autoriteit Consument en Markt moet het verzoek van Arriva om nachttreinen van Groningen en Maastricht naar Schiphol te laten rijden afwijzen, stelt Leo Q. Onderwater. Verbeter internationaal treinverkeer.

 1. Reacties op WK: ‘Ik zeg: We zijn er weer bij en dat is prima. Viva Hollandia!’
  46

  Reacties op WK: ‘Ik zeg: We zijn er weer bij en dat is prima. Viva Hollandia!’

  ‘Maandag doken beelden op van mensen in shirts van Belgïe en Argentinië. Het waren echter geen fans maar door de organisatie ingehuurde arbeidsmigranten uit Nepal en India’ en ‘Met name de VVD, die kiezers verraad door verkiezingsprogramma en hun liberale principes te verloochenen, jaagt kiezers naar (extreem)rechts’: dit zijn enkele van de reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 16 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl
 2. Reacties op geldstress jongeren: ‘Kom op, er zijn landen waar het veel slechter gesteld is’
  39

  Reacties op geldstress jongeren: ‘Kom op, er zijn landen waar het veel slechter gesteld is’

  ‘Natuurlijk zijn het op dit moment geen makkelijke tijden. Maar veel van de problemen zijn zelf veroorzaakt door rupsjes-nooit-genoeg’ en ‘Blijkbaar moet alles achter een kastje. Het moment is ook ongelukkig. Mensen hebben het toch al moeilijk in deze tijd’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 15 november verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.