ANP
Volledig scherm
© ANP

Verminder abortussen, vergoed anticonceptie

OpinieHet voorstel van D66 om de beraadtermijn bij abortus af te schaffen lijkt te suggeren dat de ingreep geen heftige keuze is, stelt Mirjam Bikker. De bedenktijd moet verbeterd worden, en anticonceptie vergoed.

 1. Reacties op slechte bereikbaarheid huisartsen: ‘Dit doet het ergste vrezen voor 80-plussers’
  18

  Reacties op slechte bereikbaar­heid huisartsen: ‘Dit doet het ergste vrezen voor 80-plus­sers’

  ‘Het is voor de generatie 80-plus niet vanzelfsprekend om digitaal te communiceren’ en ‘Op ‘cabareteske’ wijze schetst Hugo Borst, scherp aangezet, maar dat mag en zo kennen we hem, over hoe het na deze euforie en het verwachte kampioenschap, in het volgende seizoen verder zal gaan met de vertrokken trainer Slot, het ‘leeggelopen’ Feyenoord, afgezakt naar de 8ste plaats en dat Ajax op zijn advies trainer Slot naar Amsterdam moet halen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 21 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op minder nieuwbouw: ‘Ga bouwen voor ouderen, dan kunnen gezinnen in onze huizen’
  27

  Reacties op minder nieuwbouw: ‘Ga bouwen voor ouderen, dan kunnen gezinnen in onze huizen’

  ‘Zowel wij als meerdere mensen uit de buurt zouden best uit ons grote huis weg willen, nu de kinderen het huis uit zijn en wij een dagje ouder worden. Maar er is niets voor ons’ en ‘Ik heb veertig jaar bij de politie gewerkt en toen ik begon was er al racisme en toen ik twee jaar geleden met pensioen ging, zag ik geen enkele verandering. Een leiding die voor de bühne melding maakt dat ze het probleem herkennen (als ze dit al zeggen) en het zullen aanpakken’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 29 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.