ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Vleestaks kan boeren uit de stikstofcrisis helpen

OpinieWie graag vlees eet, zou moeten betalen voor de maatschappelijke problemen, zoals vervuiling door stikstof, die de veehouderij met zich meebrengt. Annabel Broer pleit daarom voor een vleestaks. 

 1. Reacties op slechte bereikbaarheid huisartsen: ‘Dit doet het ergste vrezen voor 80-plussers’
  18

  Reacties op slechte bereikbaar­heid huisartsen: ‘Dit doet het ergste vrezen voor 80-plus­sers’

  ‘Het is voor de generatie 80-plus niet vanzelfsprekend om digitaal te communiceren’ en ‘Op ‘cabareteske’ wijze schetst Hugo Borst, scherp aangezet, maar dat mag en zo kennen we hem, over hoe het na deze euforie en het verwachte kampioenschap, in het volgende seizoen verder zal gaan met de vertrokken trainer Slot, het ‘leeggelopen’ Feyenoord, afgezakt naar de 8ste plaats en dat Ajax op zijn advies trainer Slot naar Amsterdam moet halen’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 21 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op NOS Sport: ‘Als ik Tom Egbers en Janke Dekker was, ging ik met pensioen’
  27

  Reacties op NOS Sport: ‘Als ik Tom Egbers en Janke Dekker was, ging ik met pensioen’

  ‘Ga een huisje in Frankrijk opknappen, groentetuin erbij. Geen stress meer, lekker samen genieten buiten de gekte van de tv-wereld ’ en ‘Zet Edith Schippers en Mark Rutte eens tegen Caroline van der Plas, Geert Wilders en Joost Eerdmans en je krijgt een heel ander debat’: Dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van dinsdag 14 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 3. Reacties op Mark Rutte bij VI: ‘Hij vertrok huiswaarts zonder één schrammetje te hebben opgelopen’
  62

  Reacties op Mark Rutte bij VI: ‘Hij vertrok huiswaarts zonder één schramme­tje te hebben opgelopen’

  ‘Als VVD-stemmer had René van der Gijp zich best wat kritischer kunnen uiten. Het helaas zo bekende gehinnik van hem hebben we nu zo langzamerhand wel gehoord’ en ‘Ik wens Tom Egbers, Janke Dekker en hun gezin sterkte in deze moeilijke tijd. En verder hoop ik dat we elkaars koppen eens gaan sparen in het besef dat niemand zonder zonde is’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van woensdag 15 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.