Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Wat je aan kennis uitdraagt over voedsel moet wel kloppen

OpinieLouise Fresco zaait verwarring met haar opvattingen over voeding, betogen Patrick Deckers, Jan Rotmans, een groep artsen en diëtisten. Een mens doet er beter aan om minder vlees en zuivel te eten.

 1. Reacties op 1 miljoen armen: ‘Hoe mooi als we over een jaar lezen: Armoede in Nederland nihil’
  23

  Reacties op 1 miljoen armen: ‘Hoe mooi als we over een jaar lezen: Armoede in Nederland nihil’

  ‘Hoe kan dit? Wie zit er te slapen? We weten toch dat armoede kan leiden tot minder kans op een opleiding. Minder kans op werk. Slechte gezondheid, er is meer stress en meer kans op criminaliteit’ en ‘Het zijn juist de jongeren die ieder jaar zouden moeten bewijzen dat ze rijvaardig en bekwaam zijn’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 11 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op uitspraak long covid: ‘Medewerker voor medewerker moet nu zijn gelijk halen’
  10

  Reacties op uitspraak long covid: ‘Medewerker voor medewerker moet nu zijn gelijk halen’

  ‘Zorgmedewerkers die long covid opliepen omdat ze voor ons klaarstonden, bureaucratie negerend, worden nu zelf voor de bureaucratische leeuwen geworpen’ en ‘Ik heb de Avondshow van Arjen Lubach gezien en ook de uitzending van Op1 in de stal. Het was mooi te zien dat boeren heus wel anders willen en dat natuur en zij geen tegenstanders zijn’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van vrijdag 10 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.