Hollandse Hoogte / Robin Utrecht
Volledig scherm
© Hollandse Hoogte / Robin Utrecht

Woningnood is in de Randstad het grootst

OpinieKamerlid Henk Nijboer (PvdA) en zes partijgenoten verwijten het kabinet (Opinie 12-11) dat het zich te veel richt op de Randstad. Toch liggen daar wel de meest nijpende problemen, stellen zes D66-wethouders.

 1. Reacties op monsterzege BBB: ‘Dit land heeft minder megastallen en minder landbouwgif nodig’
  47

  Reacties op monsterze­ge BBB: ‘Dit land heeft minder megastal­len en minder landbouw­gif nodig’

  ‘Woensdag 15 maart 2023 is een inktzwarte dag geworden voor de natuur, die toch al zo onder druk staat’ en ‘Goed dat hun laatste album Mist nog uitkomt. Het interview was mooi en tegelijk ook verdrietig. Sterkte voor George en zijn familie en ook die van Henny’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 18 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.
 2. Reacties op geweld tegen politie: ‘Oppakken en een week laten afkoelen’
  21

  Reacties op geweld tegen politie: ‘Oppakken en een week laten afkoelen’

  ‘ Voor de korte termijn lijkt me toch dat een lik op stuk beleid te proberen is en openbaar een aantal gevallen maandelijks’ en ‘Rutte wil niet met andere partijen debatteren, de rechtse oppositie wordt uitgesloten en dat is ondemocratisch’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van zaterdag 4 maart verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.