De A50-brug over de Maas bij Ravenstein.
Volledig scherm
De A50-brug over de Maas bij Ravenstein.

A50 nacht lang dicht tussen Oss en Wijchen

OSS/WIJCHEN - Snelweg A50 is deze week een nacht lang afgesloten tussen knooppunt Paalgraven bij Oss en Bankhoef bij Wijchen. De afsluiting is alleen in noordelijke richting van dinsdagavond 21.00 uur tot woensdagochtend 6.00 uur. 

 1. Kon Navid maar voetballen
  PREMIUM
  Column

  Kon Navid maar voetballen

  Onze Ries, ‘rooie Ries’, Richard van der Venne, gaat naar Australië. Voetballen, bij Melbourne City. Het is een mooie deal; een lekkere carrièrestap voor de Ossenaar, en een mooie vondst voor de Australiërs die blijkbaar precies op zoek waren naar de hardwerkende betrouwbare middenvelder. Dat ze Van der Venne vonden, goaltjespikkend in Waalwijk, is geografisch welbeschouwd een wonder. ‘Unleash the lion’, slingerden ze dan ook blij de wereld in toen de handtekeningen gezet waren.
 2. Osse profvoetballer (26) krijgt celstraf voor geweld in Jamin; slachtoffer durft niet meer naar snoepwinkel
  PREMIUM

  Osse profvoet­bal­ler (26) krijgt celstraf voor geweld in Jamin; slachtof­fer durft niet meer naar snoepwin­kel

  DEN BOSCH/OSS - Een explosie van geweld in het bijzijn van kinderen en een zwangere winkelmedewerkster. Zo omschreef de rechtbank in Den Bosch maandag de manier waarop Ossenaar A.T. (26) op 8 juni 2021 met vuist en voet tekeer ging tegen een klant van de Jamin. De man, werkzaam als profvoetballer in Turkije, kreeg een celstraf van 4 maanden, waarvan 1 maand voorwaardelijk voor een poging tot zware mishandeling.