Volledig scherm
PREMIUM
Rick Janssen (21) uit Oss viel in een jaar tijd vijftig kilo af. Nu is hij een crowdfunding gestart om de operatie aan zijn buik, om het overtollige vel weg te halen, te bekostigen. © Laura Romanillos

Afgevallen Rick (21) bedolven onder reacties

OSS - ,,Dit had ik écht niet verwacht. Ik heb zóveel reacties gekregen, niet normaal.” Rick Janssen (21) uit Oss is een dag nadat hij zijn verhaal deed bij het Brabants Dagblad overdonderd door de positieve respons die hij kreeg. 

De afgelopen negen maanden zette hij alles op alles om af te vallen. Dat lukte, want van de 150 kilo die hij woog, zijn er nu nog maar 100 over.  ,,De mensen zijn zó lief. Er kwamen zoveel whats-appjes binnen. Heel leuk om mee te maken.”

  1. Gesteggel over rotonde óf stoplichten aan de Graafsebaan Heesch bij Raad van State
    PREMIUM

    Gesteggel over rotonde óf stoplich­ten aan de Graafse­baan Heesch bij Raad van State

    DEN HAAG/HEESCH – Een gewone kruising met verkeerslichten is goedkoper en net zo veilig, zo niet veiliger dan de geplande rotonde op de Graafsebaan in Heesch. Dat beweerde een verkeersdeskundige die is ingeschakeld door de Bomenstichting vrijdag tijdens een spoedprocedure bij de Raad van State. Een gemeentewoordvoerder betoogde echter dat juist een rotonde veiliger is en veel beter voldoet aan de doelstellingen ter plekke, ook al moeten daarvoor twee monumentale eiken verdwijnen.