Impressie van het toekomstige Alard van Herpenplein, met centraal het uitgebreide horecapand van Thekes en op de achtergrond het nieuwe appartementencomplex op de plek van Doeland.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het toekomstige Alard van Herpenplein, met centraal het uitgebreide horecapand van Thekes en op de achtergrond het nieuwe appartementencomplex op de plek van Doeland. © Kantoor Princen

Alard van Herpenplein moet het kloppend hart van Herpen worden

VIDEOHERPEN - Het Alard van Herpenplein, dat doorsneden wordt door een doorgaande weg tussen Berghem en Ravenstein, moet desondanks het ‘kloppend hart’ van Herpen worden. Deze boodschap gaf wethouder Van der Schoot dinsdag mee aan de ruim zestig aanwezigen tijdens de dorpsraadvergadering in Dorpshuis ’t Slotje. 

 1. Gouden jubilaris Cisca Loeffen komt uit een muzikaal nest

  Gouden jubilaris Cisca Loeffen komt uit een muzikaal nest

  HUISSELING - ,,Cisca hier, Cisca daar, Cisca heeft een jubeljaar, Cisca zingt al 50 jaar,” klonk het zaterdagmiddag over de Huisselingse dreven op de melodie van het Trojkalied van Dr. P. De zangers van dit jubellied waren vier leden, inclusief dirigent Marijn Kapteijns van het Huisselings gemengd koor die een serenade brachten op het erf van hun gouden koorlid Cisca Loeffen van Lieshout (66), aan het eind van de Meerstraat.
 1. Baudet stopt als lijsttrekker: 'Ik neem de ultieme verantwoordelijkheid'
  Play

  Baudet stopt als lijsttrek­ker: 'Ik neem de ultieme verantwoor­de­lijk­heid'

 2. Ophef om bruiloft met duizenden gasten in New York
  Play

  Ophef om bruiloft met duizenden gasten in New York