Basisschool De Evenaar te Oss gaat per direct dicht vanwege meerdere besmettingen met het coronavirus. De foto is eerder gemaakt.
Volledig scherm
Basisschool De Evenaar te Oss gaat per direct dicht vanwege meerdere besmettingen met het coronavirus. De foto is eerder gemaakt. © Van Assendelft Fotografie/Jeroen Appels

Basisschool De Evenaar in Oss dicht vanwege coronabesmettingen

OSS - Basisschool De Evenaar in Oss sluit per direct de deuren vanwege meerdere besmettingen met het coronavirus. Dat heeft de school laten weten aan de ouders en verzorgers. De school blijft komende week dicht, zo meldt de directie van de Daltonschool aan de Rusheuvelstraat in Oss.  

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Een miniatuur kermisterrein met alles erop en eraan in Berghem: ‘Ik ken de sport al jaren en weet hoe het gaat’
  PREMIUM

  Een miniatuur kermister­rein met alles erop en eraan in Berghem: ‘Ik ken de sport al jaren en weet hoe het gaat’

  BERGHEM - In de gemeentebossen van Berghem en Schaijk werd afgelopen weekend een heus kermisterrein uit de grond gestampt. Een schiettent, suikerspinnenkraam, botsauto’s, vliegtuigjes en spookhuis. In miniatuur, dat wel. Het is het decor voor Mondioring, een internationale hondensportwedstrijd, waarbij bazen verdedigd en vluchtende verdachten flink hard in de billen gebeten worden.