Volledig scherm
PREMIUM
De Sterrebosflat in de Osse wijk Ruwaard. © Peter van Erp

Bejaarde bewoners schrikken zich een hoedje: Osse Sterrebosflat verliest slaapwacht en receptie

OSS - Bewoners van de Sterrebosflat in de Osse wijk Ruwaard zijn zich rot geschrokken. Binnen een paar weken verdwijnen de receptie, slaapwacht en andere bijzondere voorzieningen uit het complex. De senioren laten het er niet bij zitten en zijn een handtekeningenactie gestart. 

Een prachtig appartementje, een groot winkelcentrum om de hoek en binnen altijd iemand die een oogje in het zeil houdt. Carolien van de Wetering (82) had zich geen fijnere woning kunnen wensen dan haar stulpje in de Osse Sterrebosflat. Juist vanwege die extra aandacht verhuisde ze vijf jaar geleden samen met haar man Jas naar de Ruwaard. Naar een complex dat door BrabantZorg tot op de dag van vandaag op de eigen website wordt aangemerkt als een serviceflat. 

  1. Macharen organiseert eigen kermis mét dorps-BBQ en lunch

    Macharen organi­seert eigen kermis mét dorps-BBQ en lunch

    MACHAREN - ,,Een dorpsfeest met kermisthema. ” Zo betitelt Theo Breuring, als een van de aanjagers van de Macharense kermis 2.0, de festiviteiten dit weekeinde in de Polderstraat. ,,Nu de gemeente haar handen van onze dorpskermis heeft afgetrokken, zijn we met een eigen werkgroep aan de slag gegaan. Deze tweedaagse is daarvan het resultaat. Overigens wel met subsidie van gemeente en dorpsraad. De belangstelling is enorm.”