In To The Dark: vorig jaar voor het eerst een silent disco in de opslagruimte onder de kiosk. Dit jaar weer. Ook voor de kids tijdens Buiten Spelen op zondag.
Volledig scherm
PREMIUM
In To The Dark: vorig jaar voor het eerst een silent disco in de opslagruimte onder de kiosk. Dit jaar weer. Ook voor de kids tijdens Buiten Spelen op zondag. © Peter van Huijkelom

Bijna Come Out & Play: 'Een lief, aaibaar festival'

Do 24 mei: Hoe doen ze dat toch? Ik vraag het me ieder jaar weer af als Come Out & Play nadert. Een gratis festival, met zo’n dertig acts en steevast duizenden bezoekers. Zonder dreigende hekken en strenge ticketcontroleurs blijft het buiten speel festival in het Jan Cunenpark een heerlijk ‘vrij’ feestje.

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.